Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται από σήμερα και πάλι τα ΚΤΕΟ.

Έτσι λειτουργούν από σήμερα τα ΚΤΕΟ

2.431 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2020)

Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται από σήμερα και πάλι τα ΚΤΕΟ, τα οποία άνοιξαν τις πύλες τους. Δείτε πως θα εξυπηρετείται το κοινό.

Ανοιχτά είναι από σήμερα τα ΚΤΕΟ, τα οποία όπως και στις άλλες επιχειρήσεις που σηκώνουν «ρολά», το άνοιγμα θα συνοδεύεται από αυστηρούς κανόνες. Αρχικά θα πρέπει να σημειωθεί πως προβλέπεται η επίσκεψη μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, ενώ οι ιδιοκτήτες των οχημάτων αλλά και το προσωπικό του εκάστοτε καταστήματος θα πρέπει να φορούν μάσκα, γάντια μιας χρήσης, αλλά και να κάνουν χρήση αντισηπτικού.
 
Παράλληλα θα πρέπει να αποφεύγεται εντός του χώρου της Γραμματείας - Ταμείου η παραμονή πολιτών, εκτός του απαραίτητου χρόνου για την προσκόμιση των απαραίτητων για τον έλεγχο δικαιολογητικών και την παραλαβή του ΔΤΕ.
 
Στα ΚΤΕΟ θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται οι τεχνικοί έλεγχοι για τα φορτηγά και τα λεωφορεία διεθνών μεταφορών, καθώς και η έκδοση της απαραίτητης Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων (Κ.Ε.Κ.). Φυσικά οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα πρέπει να γνωρίζουν πως ισχύει η παράταση τεχνικού ελέγχου και έκδοσης κάρτας καυσαερίων για 45 ημέρες, για όσους έπρεπε να περάσουν από έλεγχο τα οχήματά τους στο διάστημα από Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 έως και την Κυριακή 3 Μαΐου 2020.
 
Τέλος να σημειωθεί πως λόγω του γεγονότος ότι τα οχήματα που πρέπει να ελεγχθούν τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, έρχονται να προστεθούν με αποτέλεσμα η κίνηση και ο συνωστισμός να είναι αναπόφευκτος. Το υπουργείο εξετάζει το ενδεχόμενο στα οχήματα αυτά των οποίων τα Δελτία Τεχνικού Ελέγχου λήγουν στο διάστημα από 16 Μαρτίου έως και 3 Μαΐου 2020, να δοθεί παράταση 60 ημερών από την καταληκτική τους ημερομηνία στο Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου. 

FORD E-TRANSIT
fiat