Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Tο ποσό θα διαμορφωθεί ανάλογα με το πόσα χρόνια έχουν συμπληρώσει οι εργαζόμενοι στην εταιρεία και τις συνολικές ώρες που έχουν δουλέψει.

Έως 9.656 ευρώ στους εργαζόμενους της Porsche!

1.820 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2018)

Την απόφαση να προσφέρει bonus μέχρι και 9.656 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο της έχει πάρει η Porsche λόγω της επιτυχημένης περσινής χρονιάς. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν πως εταιρείες όπως η Audi, η VW και η Mercedes προσέφεραν χρηματικά bonus στους εργαζόμενους τους λόγω της περασμένης επιτυχημένης χρονιάς, φαίνεται πως και η Porsche θα ακολουθήσει το παράδειγμα τους, προσφέροντας bonus στους 23.000 υπαλλήλους της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το διοικητικό συμβούλιο της μάρκας και το VW Group συμφώνησαν να προσφέρουν μέχρι και 9.300 ευρώ σε κάθε υπάλληλο ενώ λόγω της συμπλήρωσης 70 ετών από την έναρξη της παραγωγής της 356 το 1948, η Porsche θα προσφέρει σε κάθε εργαζόμενο άλλα 356 ευρώ. Υπενθυμίζουμε ότι η Porsche είχε δώσει σημαντικά έπαθλα στους εργαζόμενους της και πέρυσι, όταν μοίρασε μέχρι και 9.111 ευρώ σε κάθε υπάλληλο.
 
Φυσικά, το ποσό θα διαμορφωθεί ανάλογα με το πόσα χρόνια έχουν συμπληρώσει οι εργαζόμενοι στην εταιρεία και τις συνολικές ώρες που έχουν δουλέψει. Η απόφαση για αυτό το bonus έρχεται σαν αποτέλεσμα της αύξησης των πωλήσεων της Porsche κατά 4%, ενώ τα έσοδα της υπολογίζεται ότι έφτασαν τα 23,5 δις ευρώ.

Toyota
CUSTOM VS MAXUS