Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Έχασε τον έλεγχο μόνος του και τράκαρε Ferrari SF90 Stradale

2.902 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2021)

O οδηγός υπερεκτίμησε τις ικανότητές του στην οδήγηση και έστειλε την Ιταλίδα πάνω σε τοίχο, προκαλώντας, ευτυχώς, μόνο υλικές ζημιές.

Μια λιγότερη Ferrari SF90 Stradale θα κυκλοφορεί στους δρόμους, τουλάχιστον για τις λίγες επόμενες εβδομάδες, αφού ο ιδιοκτήτης της κατάφερε να χάσει τον έλεγχο της καλλίγραμμης Ιταλίδας και να την ρίξει πάνω σε ένα τοίχο από τσιμέντο σε αυτοκινητόδρομο της Ιταλίας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός υπερεκτίμησε τις ικανότητές του πίσω από το τιμόνι. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.


Εικόνα από το συμβάν.

Εικόνα από το συμβάν.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Όπως μπορούμε να δούμε από τις εικόνες που ήρθαν στο φως, το μπροστινό παρμπρίζ και ο καθρέπτης στη δεξιά πλευρά έχουν χτυπηθεί αρκετά, οι αερόσακοι έχουν ανοίξει ενώ επίσης βλέπουμε πως η πλευρά του οδηγού έχει υποστεί τις μεγαλύτερες ζημιές στο μπροστινό και το πίσω φτερό, στον προφυλακτήρα και τα φώτα. Ζημιά πρέπει να έχει υποστεί η ανάρτηση, οι ζάντες φαίνονται στραπατσαρισμένες ενώ ευχόμαστε να μην έχει τραυματιστεί το σασί γιατί αλλιώς, η SF90 Stradale θα πάει για ανταλλακτικά.

Το αυτοκίνητο μάλιστα φαίνεται πως ήταν εξοπλισμένο με το προαιρετικό πακέτο Assetto Fiorano που μειώνει το βάρος του μοντέλου κατά 30 κιλά και προσφέρει επίσης, εξάτμιση από τιτάνιο, πιο σφικτή ανάρτηση, αεροτομή από ανθρακόνημα που παράγει περισσότερη κάθετη δύναμη και πολλά άλλα καλούδια.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Skoda