Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τα Model S και X συνεχίζουν να κινούνται σε πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς σε ότι αφορά τις πωλήσεις τους.

Έχουν πέραση τα Model S και Χ

1.882 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2017)

Καθυστερήσεις παρουσιάζονται στην παραγωγή του Model 3 από την Tesla, την ίδια ώρα που τα Model S και X συνεχίζουν να κινούνται σε πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς σε ότι αφορά τις πωλήσεις τους.

Κατά το λανσάρισμα του σεντάν της πρώτης γενιάς που έγινε τον Ιούλιο, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk δήλωσε ότι περίπου 100 μονάδες θα κατασκευαστούν τον Αύγουστο πριν η παραγωγή ξεπεράσει τα 1.500 παραδείγματα το Σεπτέμβριο. Ωστόσο σύμφωνα με τα τριμηνία στοιχεία που δημοσίευσε η εταιρεία αποκαλύπτεται πως μόλις 260 μονάδες του Model 3 κατασκευάστηκαν κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου, εξαιτίας (όπως λέγεται) παρακωλύσεων της παραγωγής.
 
Η αυτοκινητοβιομηχανία δεν διευκρίνισε τι ακριβώς καθυστερεί την παραγωγή, ωστόσο άφησε να εννοηθεί πως δεν είναι κάτι το σοβαρό και τα όποια προβλήματα υπάρχουν θα λυθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Πέρα από το Model 3 οι παραδώσεις του Model S και του Model X αυξήθηκαν, με 25.930 μονάδες να πωλούνται μέσα στο τρίμηνο, έχοντας 4,5% αύξηση σε σχέση με το τρίτο τρίμηνο του 2016 και 17,7% από το 2ο τρίμηνο του 2017.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι το τέλος του 2017 η Tesla αναμένεται να έχει παραδώσει περίπου 100.000 μονάδες των Model S και X.

Hyundai
OPEL