Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μια από τις 56 συνολικά Ferrari 250 GT SWB California Spider που παρήχθησαν, βγήκε προς πώληση για πρώτη φορά στα 55 της χρόνια.

Μια από τις 56 συνολικά Ferrari 250 GT SWB California Spider που παρήχθησαν, βγήκε προς πώληση για πρώτη φορά στα 55 της χρόνια.

Μια Ferrari 17 εκατ.

1.515 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2016)

Μια από τις 37 Ferrari 250 GT SWB California Spider που παρήχθησαν, βγήκε προς πώληση για πρώτη φορά στην ζωή της μέσα στο Σαββατοκύριακο σε....εξωφρενική τιμή. Πόσα έπιασε τελικά;

Μια επένδυση που δεν θα σταματήσει μάλλον να υπάρχει για τους «κατέχοντες», είναι η επένδυση αρκετά μεγάλων χρηματικών ποσών σε τετράτροχα και μη παντός είδους οχήματα. Τα ποσά αυτά ανεβαίνουν ανάλογα της σπανιότητάς τους, των περίεργων χαρακτηριστικών τους, της πολυτέλειάς τους, της μοναδικότητάς τους, της κατάστασής τους ή της σημαντικότητας των προηγούμενων ιδιοκτητών τους.
Έτσι συμβαίνει και κατά την διάρκεια των δημοπρασιών που λαμβάνουν χώρα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης «Amelia Island Concours d Elegance», όπου δημοπρατούνται διάφορα αξιοσημείωτα μοντέλα. Ένα από αυτά ήταν και μια Ferrari 250 GT SWB California Spider του 1961. Δεν είναι όμως ρέπλικα, είναι γνησιότατη, είναι μια από τις 56 που έγιναν ποτέ και μια από τις 37 που έχουν καλυμμένους εμπρός προβολείς. 
Η συγκεκριμένη μάλιστα είναι η πρώτη φορά που βγήκε στα 55 της χρόνια προς πώληση, χτυπώντας το ατρονομικό ποσό των 17.160.000 δολαρίων κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου που πέρασε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS