Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ferrari SF90 Stradale φέρνει μαζί του ο Κώστας Μανωλάς
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ferrari SF90 Stradale φέρνει μαζί του ο Κώστας Μανωλάς

6.483 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2021)

Ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στον Ολυμπιακό και πιθανότατα θα κυκλοφορεί με την Plug-in υβριδική Ferrari SF90 Stradale 1.000 ίππων και 800 Nm ροπής που έχει αγοράσει.

Ferrari SF90 Stradale το αυτοκίνητο του Κώστα Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά από πολυετή καριέρα σε Ρόμα και Νάπολι δηλώνοντας πως οι Πειραιώτες είναι η ομάδα της καρδιάς του. Ο διεθνής αμυντικός ωστόσο είναι γνωστό πως λατρεύει επίσης τα γρήγορα αυτοκίνητα και συγκεκριμένα τα μοντέλα της Ferrari.

Πριν από λίγα χρόνια, ο Μανωλάς είχε τραβήξει τα βλέμματα χάρη στην 812 Superfast με την οποία κυκλοφορούσε στη Νάξο, ωστόσο πέρυσι το καλοκαίρι, ο ποδοσφαιριστής άλλαξε αυτοκίνητο και έφτασε στο νησί των Κυκλάδων με μία Ferrari SF90 Stradale.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Plug-in υβριδική με 1.000 PS και 800 Nm ροπής

Η SF90 Stradale είναι το πρώτο Plug-in υβριδικό μοντέλο της φίρμας και αυτή την στιγμή είναι η πιο γρήγορη και πιο ισχυρή Ferrari στην γκάμα. Ειδικότερα, η SF90 παίρνει ισχύ από έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα 4,0 λίτρων απόδοσης 780 ίππων και 800 Nm ροπής που συνδυάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ (ένα μπροστά και άλλο ένα πίσω) με την συνδυαστική ισχύ να φτάνει τα 1.000 άλογα και τα 800 Νm ροπής. Το αυτοκίνητο μπορεί να κινηθεί και αμιγώς ηλεκτρικά για 25 περίπου χιλιόμετρα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 135 χλμ./ώρα.

Την κίνηση στέλνει και στους τέσσερις τροχούς ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, ενώ με την βοήθεια του, το σπριντ από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα γίνεται σε 2,5 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 339,5 χλμ./ώρα. Σημαντικό είναι να σημειώσουμε πως η SF90 Stradale γίνεται επίσης το δεύτερο τετρακίνητο sportscar στην ιστορία της φίρμας μετά την GTC4Lusso.

Το εσωτερικό θυμίζει μονοθέσιο της Formula 1

Όσον αφορά στο εσωτερικό, την παράσταση κλέβει η γιγάντια 16 ιντσών οθόνη υψηλής ευκρίνειας αλλά και το τελευταίας τεχνολογίας Ηead-up Display. Ακόμα, συναντάμε cockpit εμπευσμένο από την F1, πολυλειτουργικό τιμόνι που φέρει πάνω του τα μπουτόν για τα 4 οδηγικά modes (eDrive, Hybrid, Performance και Qualify) κ.α. Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
KIA VANS IAA