Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δείτε τα υποτιμητικά σχόλια του Marchionne για τη Lamborghini.

Δείτε τα υποτιμητικά σχόλια του Marchionne για τη Lamborghini.

Τι είπε ο Marchionne για τη Lamborghini

3.051 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2017)

Ο λαλίστατος Sergio Marchionne ξεπέρασε τον εαυτό του με τις τελευταίες του δηλώσεις. Δείτε τι είπε το αφεντικό της Ferrari για το αντίπαλον δέος, τη Lamborghini...

O Frank Sinatra είχε πει κάποτε: «Αγοράζεις μία Ferrari όταν θες να γίνεις κάποιος. Παίρνεις μία Lamborghini όταν είσαι κάποιος.». Με το παραπάνω φαίνεται πως διαφωνεί ο επικεφαλής της Ferrari, Sergio Marchionne.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ο εκκεντρικός παράγοντας της αυτοκίνησης, στο περιθώριο της έκθεσης της Γενεύης έκανε την ακόλουθη απίστευτη δήλωση: «Έχω μεγάλο σεβασμό στον Stefano Domenicali, αλλά πολλοί άνθρωποι αγοράζουν Lamborghini γιατί δεν μπορούν να πάρουν μία Ferrari».
  
Είναι γνωστό το πόσο δύσκολο είναι γίνεις μέλος της οικογένειας της Ferrari. Πρέπει πρώτα να δείξεις καλή ...συμπεριφορά και να έχεις στο παρελθόν διάφορα μοντέλα της φίρμας, αν θες να μπεις στις λίστες για κάποιο περιορισμένης παραγωγής μοντέλο.
 
Εκτός από τα κάπως υποτιμητικά σχόλια για την Lamborghini και τους πελάτες της, η Marchionne επιβεβαίωσε εκ νέου πως οι μεγάλοι V12 κινητήρες της Ferrari θα παραμείνουν ατμοσφαιρικοί για αρκετό καιρό ακόμα, ενώ σύντομα θα επικουρούνται από ηλεκτρικά μοτέρ. Το αφεντικό είπε σχετικά: «Το επόμενο βήμα είναι μόλις δύο χρόνια μακριά. Aπλά περιμένετε.». Οπότε η νέα V12 hybrid Ferrari είναι κοντά...

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
Citroen