Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το συγκεκριμένο αντίγραφο βρίσκεται προς πώληση από την Orlando Classic Cars στη Φλώριδα.

Στο μπροστινό μέρος η ρέπλικα περιλαμβάνει προβολείς σχεδόν πανομοιότυπους με την πραγματική 250 GTO.

H καμπίνα δεν είναι τόσο εντυπωσιακή και μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο παλιό 280Z.

Ferrari από… Datsun

2.225 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2017)

Πολλά είναι τα αντίγραφα που κατά καιρούς έχουν υπάρξει και αφορούν την Ferrari 250 GTO, ωστόσο ρέπλικα του συγκεκριμένου μοντέλου της Ferrari βασισμένο σε Datsun πρώτη φορά βλέπουμε.

Το συγκεκριμένο αντίγραφο, το οποίο βρίσκεται προς πώληση από την Orlando Classic Cars στη Φλώριδα, βασίζεται σε ένα Datsun 280Z του 1978 και θα μπορούσε εύκολα να ξεγελάσει κάποιον ο οποίος δεν έχει μεγάλη οικειότητα στα μοντέλα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
 
Στο μπροστινό μέρος η ρέπλικα περιλαμβάνει προβολείς σχεδόν πανομοιότυπους με την πραγματική 250 GTO, ενώ πολύ καλή δουλειά θα λέγαμε πως έχει γίνει και στις τρεις εισόδους αέρα που υπάρχουν στο εμπρόσθιο τμήμα. Επιπλέον στο πλαϊνό μέρος έχουν πάρει θέση μεγάλα αυτοκόλλητα με το σήμα της εταιρείας, ενώ δεν περνούν απαρατήρητοι οι πλαϊνοί καθρέφτες που έχουν τοποθετηθεί στα φτερά.
Ενώ ο ιδιοκτήτης ξόδεψε σαφώς πολύ χρόνο και χρήμα για να τελειοποιήσει το εξωτερικό, η καμπίνα δεν είναι τόσο εντυπωσιακή και μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο παλιό 280Z, με εξαίρεση το τιμόνι αλλά και τα λογότυπα της Ferrari που έχουν πάρει θέση στο εσωτερικό.
 
Τέλος, αναφορά στο κόστος απόκτησης δεν γίνεται, ωστόσο μάλλον θα είναι αρκετά οικονομικό για τους περισσότερους κατόχους μοντέλων της Ferrari.

Toyota
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY