Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τα σχέδια για το crossover μοντέλο θα ανακοινωθούν επίσημα στις αρχές του 2018.

Τα σχέδια για το crossover μοντέλο θα ανακοινωθούν επίσημα στις αρχές του 2018.

Πλησιάζει Ferrari crossover

2.208 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2017)

Σε δηλώσεις του στο Bloomberg, ο Sergio Marchionne επιβεβαίωσε τα σχέδια για ένα crossover από την Ferrari. Διαβάστε τι μαθαίνουμε σχετικά.

Ένα βήμα πιο κοντά φαίνεται ότι είμαστε στο λανσάρισμα της πρώτης Ferrari σε εκδοχή crossover μετά από δηλώσεις του Sergio Marchionne σε κορυφαία δημοσιογραφικά μέσα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Μιλώντας στο Bloomberg, o Μarchionne δήλωσε ότι η Ferrari βρίσκεται σε διαδικασία αποφάσεων για τον αριθμό των crossover αυτοκινήτων που θα κατασκευάσει τους επόμενους 30 μήνες. Oι αναφορές κάνουν λόγο ότι ο αριθμός δεν θα είναι μεγάλος, έτσι ώστε να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της εταιρείας.
 
Λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για το αυτοκίνητο αλλά σύμφωνα με τον CEO της Fiat το crossover θα κατασκευαστεί «με το στυλ της Ferrari ενώ οι φήμες λένε ότι θα έχει πόρτες Lamborghini, μηχανικό σύνολο V8 ή υβριδικό και δάπεδο από αλουμίνιο. Τα σχέδια για το crossover μοντέλο θα ανακοινωθούν επίσημα στις αρχές του 2018.

Μεταξύ άλλων, σχετικά με τις φήμες περί εξαγοράς του FCA Group, o Μarchionne ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να ξεπουλήσει την Jeep παρά το μεγάλο ενδιαφέρον από αρκετούς κινέζικους κολοσσούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Citroen