Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πως σας φαίνεται το Toro με το εμπρός μέρος της Alfa Romeo Stelvio;

Πως σας φαίνεται το Toro με το εμπρός μέρος της Alfa Romeo Stelvio;

Fiat Toro με μούρη Stelvio

5.261 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2016)

Το Fiat Toro αποτελεί ένα από τα κορυφαία pick-up της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, ενώ το stelvio ακολουθεί τις γραμμές της εντυπωσιακής Giulia, που ξεχωρίζει για την εμφάνισή της. Τι γίνεται όμως αν τα δύο αυτά μοντέλα συνδυαστούν.

Ένα από τα κορυφαία μοντέλα της Fiat στην κατηγορία των pick-up φορτηγών, είναι και το Fiat Toro που πωλείται αποκλειστικά στην αγορά της Βραζιλίας, με ικανοποιητικά αποτελέσματα για την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Την ίδια ώρα όμως ο όμιλος FCA φαίνεται να θέλει να εκμεταλλευτεί την επιτυχία της Giulia, λανσάροντάς την πρόσφατα και σε SUV, υπό το brand της Alfa Romeo Stelvio. 
Πόσο κοντά λοιπόν, βρισκόμαστε και σε ένα pick-up φορτηγό με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της Giulia; Απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα δεν έχουμε ακόμη, αλλά χάρη στον Theophilus Chin, έχουμε ήδη μια ιδέα για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα τέτοιο νέο μοντέλο.
 
Ο γνωστός σχεδιαστής πήρε ουσιαστικά ως βάση το σώμα της υφιστάμενης Toro και προσάρμοσε πάνω της το εμπρός μέρος της νέας Alfa Romeo Stelvio, με τα αποτελέσματα να μην είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.
 
Συμφωνείτε ή θα σας άρεσε η Stelvio και σε pick-up;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL