Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
GP Αυστραλίας: O Leclerc στην pole, 2-3 για Red Bull
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

GP Αυστραλίας: O Leclerc στην pole, 2-3 για Red Bull

3.028 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2022)

Ο Charles Leclerc έφερε την πρώτη pole position της Ferrari στην Αυστραλία μετά το 2007 και την δεύτερη προσωπική του φέτος μέσα σε τρεις αγώνες. Δεύτερος ο Verstappen, τρίτος ο Perez.

Μια Ferrari στην pole του GP της Aυστραλίας μετά από 15 χρόνια

Από την πρώτη θέση θα ξεκινήσει στον τρίτο αγώνα της χρονιάς ο Charles Leclerc με Ferrari. Ο Μονεγάσκος κατάφερε να ξεπεράσει τον Max Verstappen στην τελευταία του προσπάθεια στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix της Aυστραλίας. Αυτή ήταν η δεύτερη pole του Leclerc φέτος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Verstappen και Perez στο κατόπι του Leclerc

Ο Leclerc ήταν αυτός που πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο στις πρώτες προσπάθειες των οδηγών στο Q3 δευτερόλεπτα πριν «πέσει» η κόκκινη σημαία λόγω της εξόδου του Fernando Alonso στον πρώτο γρήγορο γύρου του Ισπανού. Μετά την επανέναρξη του Q3, ο Verstappen κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του και να περάσει στην πρώτη θέση αλλά ο Μονεγάσκος ήταν τελικά αυτός που είπε την τελευταία λέξη. Ο Verstappen θα βρίσκεται δίπλα στον Leclerc στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, ενώ από την τρίτη θέση θα ξεκινήσει ο Perez με την άλλη Red Bull. Ο Μεξικανός έκανε γρήγορα περάσματα σήμερα και αναμένεται αύριο να ασκήσει πίεση στους δύο πρώτους.

Tέταρτος ο Νorris, σκιά του εαυτού της η Mercedes

Εξαιρετική ήταν η επίδοση του Lando Norris καθώς κατάφερε να βρεθεί αθόρυβα στην τέταρτη θέση δείχνοντας πως ίσως η McLaren έχει βρει λύση στα προβλήματα που αντιμετώπιζε στους πρώτους αγώνας της χρονιάς. Τον Norris ακολούθησαν οι δύο Mercedes των Hamilton και Russell, με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως η γερμανική ομάδα δεν έχει σημειώσει ουδεμία πρόοδο στο «ξεκλείδωμα» των δυνατοτήτων των μονοθεσίων της. O Ricciardo θα ξεκινήσει από την έβδομη θέση με τη δεύτερη McLaren, o Οcon είναι όγδοος, ένατος θα ξεκινήσει ο Carlos Sainz καθώς τα «θαλάσσωσε» στην τελευταία του προσπάθεια ενώ δέκατος είναι ο Alonso, ο οποίος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει κάποιο γρήγορο πέρασμα λόγω της εξόδου που είχε στο Q3.

Τα αποτελέσματα των κατατακτήριων: 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Fia