ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

GP ΗΠΑ: 1-2 για την Ferrari με Leclerc θριαμβευτή

 Σχολιάστε 
1.021 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2024)
GP ΗΠΑ: 1-2 για την Ferrari με Leclerc θριαμβευτή
2 Φωτογραφίες »

- Αναπάντεχη καθολική επικράτηση της Ferrari
- O Norris προσπέρασε τον Verstappen παράνομα και έχασε την 3η θέση
- Πήρε στο νήμα την 6η θέση ο Russell
- Στο Μεξικό ο επόμενος αγώνας

O Norris προσπέρασε τον Verstappen παράνομα και έχασε την 3η θέση

Ο Charles Leclerc κέρδισε το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών σε ένα απροσδόκητα κυρίαρχο 1-2 για τη Ferrari, μπροστά από τον δεύτερο Carlos Sainz. O Lando Norris έχασε την τρίτη θέση από τον μεγάλο του αντίπαλο για το πρωτάθλημα Max Verstappen προσπερνώντας τον 4 γύρους πριν το τέλος του αγώνα γιατί οι αγωνοδίκες έκριναν ότι ο Norris τον προσπέρασε παράνομα με αποτέλεσμα να προστεθούν πέντε δευτερόλεπτα στον τελικό χρόνο του Βρετανού. Αυτό σημαίνει ότι ο Verstappen, ο οποίος κέρδισε το Sprint του Σαββάτου, αυξάνει το προβάδισμά του στον τίτλο έναντι του Norris στους 57 βαθμούς με πέντε Grand Prix να απομένουν το 2024.

Πήρς στο νήμα την 6η θέση ο Russell

Πίσω από την πρώτη τετράδα, ο Oscar Piastri κατέλαβε την πέμπτη θέση με τη δεύτερη McLaren, με τον George Russell να προσπερνάει τη δεύτερη Red Bull του Sergio Perez παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε από το pit lane και στη συνέχεια πήρε ποινή πέντε δευτερολέπτων. Πίσω από τον 7ο Μεξικανό τερμάτισε ο Nico Hulkenberg με Haas. Ο Liam Lawson κέρδισε δύο βαθμούς τερματίζοντας στην 9η θέση στο πρώτο του Σαββατοκύριακο για την RB, ενώ ο Franco Colapinto ήταν εντυπωσιακός στην 10η θέση για τη Williams.


Η τελική κατάταξη.
2 Φωτογραφίες »

Η τελική κατάταξη.

Στο Μεξικό ο επόμενος αγώνας

Η Formula 1 θα παραμείνει στην ίδια ήπειρο καθώς ακολουθεί το Grand Prix του Μεξικό το επόμενο Σαββατοκύριακο στις 25-27 Οκτωβρίου.

Toyota
Leasing