Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

GP Ισπανίας: 7η νίκη φέτος για τον Verstappen στην Βαρκελώνη

 Σχολιάστε 
3.649 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2024)
GP Ισπανίας: 7η νίκη φέτος για τον Verstappen στην Βαρκελώνη
2 Φωτογραφίες »

- Δεύτερος ο poleman Norris
- Στοίχισε στο Norris η άμυνα που έπαιξε ο Russell
- Απογοήτευσε η Ferrari

Δεύτερος ο poleman Norris

Ο Max Verstappen πήρε μια αποφασιστική νίκη στην Ισπανία, μπροστά από τον Lando Norris, παίρνοντας τα ηνία του αγώνα από τον 3ο γύρο μετά τον προσπέρασμά του πάνω στον Russell, ο οποίος κατάφερε με μια εκπληκτική εκκίνηση να βρεθεί στην πρώτη θέση του αγώνα. Αυτή ήταν η 7η νίκη του Verstappen φέτος, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στην πρωτοπορία του πρωταθλήματος. 

Στοίχισε στο Norris η άμυνα που έπαιξε ο Russell

Ο Norris από την πλευρά του φαινόταν πως μπορούσε να κινηθεί πολύ γρήγορα αλλά κόλλησε για πολλούς γύρους πίσω από τον Russell, χάνοντας χρόνο στην τελική μάχη για την πρωτιά και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κάποια προβλήματα που αντιμετώπισε ο Verstappen προς το τέλος του αγώνα. Ο Lewis Hamilton κατάφερε να εξασφαλίσει το πρώτο του βάθρο στην σεζόν, μετά από μερικές δραματικές μάχες στην πίστα με τη Ferrari του Carlos Sainz.


H τελική κατάταξη του αγώνα.
2 Φωτογραφίες »

H τελική κατάταξη του αγώνα.

Απογοήτευσε η Ferrari

Ο Russell ακολούθησε στην τέταρτη θέση μπροστά από τις Ferrari των Charles Leclerc και Sainz που δεν έδειξαν σε κανένα σημείο πως μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο. Έβδομος τερμάτισε ο Piastri, 8ος ο Perez ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι δύο Alpine των Gasly και Ocon.

Ο επόμενος αγώνας

Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί την επόμενη βδομάδα στο Grand Prix της Αυστρίας 28-30 Ιουνίου.

Autotriti.gr
Ford