Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
GP Σαουδικής Αραβίας: Πρώτη pole καριέρας για τον Perez
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

GP Σαουδικής Αραβίας: Πρώτη pole καριέρας για τον Perez

2.616 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2022)

Ο Sergio Perez πήρε την πρώτη pole position της καριέρας του κλέβοντας τη μπουκιά από το στόμα του Charles Leclerc μερικά δευτερόλεπτα πριν το τέλος του Q3. Στο 2-3 οι δύο Ferrari των Leclerc και Sainz.

Pole για τον Perez, 2-3 για τη Ferrari, 16ος ο Hamilton

Ο δεύτερος γύρος του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος διαδραματίζεται στη Σαουδική Αραβία, στην πίστα της Jeddah, μια γρήγορη πίστα μέσα στην πόλη που δε συγχωρεί λάθη και παρομοιάζεται από πολλούς με το Μόντε Κάρλο.

Χαράς ευαγγέλια στην Σαουδική Αραβία για τη Red Bull, καθώς ο Perez έκλεψε κυριολεκτικά την μπουκιά από το στόμα των Ferrari, που ήταν στο 1-2 για πολύ ώρα κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Λίγο πριν την εκπνοή του Q3 ο Sergio Perez έγραψε χρόνο 1:28.200, μόλις +0.025 μπροστά από τον Leclerc. Η Ferrari είδε τα δύο της μονοθέσια να κερδίζουν τις επόμενες δύο θέσεις, με τον Charles Leclerc να παίρνει τη δεύτερη θέση, μπροστά από τον teammate του, Carlos Sainz. Στην τέταρτη θέση ολοκλήρωσε την προσπάθειά του ο περσινός πρωταθλητής, Max Verstappen με Red Bull.

Η μεγάλη έκπληξη σε αυτές τις κατατακτήριες δοκιμές ήταν ο αποκλεισμός του Lewis Hamilton από το Q3 και η εκκίνηση του από την 16η θέση, αλλά και οι χαμηλές πτήσεις του έτερου πιλότου της Mercedes που αρκέστηκε στην έκτη θέση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τρομακτικό ατύχημα για τον Schumacher με 270 χλμ./ώρα

Η διαδικασία των κατατακτήριων δοκιμών επισκιάστηκε από την έξοδο του Mick Schumacher. Ο Γερμανός πιλότος, γιος του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της F1, Michael Schumacher, είχε μια άσχημη πρόσκρουση στις μπαριέρες στο Q2, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς το μονοθέσιο της Haas. Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ο Γερμανός πιλότος είναι καλά στην υγεία του.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το ατύχημα του Mick Schumacher

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL