Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Γαλλική ενίσχυση για τον στόλο οχημάτων της Αστυνομίας Πειραιά
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Γαλλική ενίσχυση για τον στόλο οχημάτων της Αστυνομίας Πειραιά

2.767 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2022)

Με τέσσερα νέα Citroen C4 C-Cross και δύο μοτοσυκλέτες ενισχύθηκε ο στόλος οχημάτων της Αστυνομίας Πειραιά, η οποία ολοκλήρωσε με επιτυχία την ημερίδα ενημέρωσης «Be Secure – Feel Secure».

Ολοκληρώθηκε η ημερίδα «Be Secure – Feel Secure»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ανοικτή ημερίδα ενημέρωσης, στο πλαίσιο συμμετοχής της Ελληνικής Αστυνομίας στη δράση «A Holistic Urban Security Governance Framework for Monitoring, Assessing and Forecasting the Efficiency, Sustainability and Resilience of Piraeus (Be Secure Feel Secure)». Στην εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε στο πλαίσιο του παραδοτέου « Open information Days » του προγράμματος, παρουσιάστηκε η πρόοδος και τα αποτελέσματα της δράσης στο ευρύ κοινό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέα οχήματα για την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά

Ωστόσο το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως στο πλαίσιο της δράσης παρελήφθησαν έξι νέα οχήματα, εκ των οποίων δύο μοτοσικλέτες και τέσσερα Citroen C4 C-Cross τα οποία θα ενισχύσουν το στόλο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά και θα συνεισφέρουν στην ενίσχυση των περιπολιών και των δράσεων εμφανούς αστυνόμευσης, σε τοπικό επίπεδο.

Χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «4th Urban I nnovative Actions »

Στην εν λόγω δράση συμμετέχουν η Υπηρεσία Διαχείρισης Ευρωπαϊκών & Αναπτυξιακών Προγραμμάτων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, ο Δήμος Πειραιά, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το European Forum for Urban Security απ’ τη Γαλλία καθώς και οι εταιρίες Singular Logic και S pace Hellas. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «4th Urban I nnovative Actions » της Θεματικής Ενότητας «Αστική Ασφάλεια» του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και θα αξιολογηθεί στην πόλη του Πειραιά, προκειμένου να δημιουργηθεί μια σειρά οδηγιών οι οποίες εν συνεχεία θα υιοθετηθούν και από άλλες πόλεις.

Καινούργια οχήματα στην ΕΛ.ΑΣ!
-Νέα Citroen C4 C-Cross εντάχθηκαν στον στόλο οχημάτων της αστυνομίας.
-Ενίσχυση και με δύο μοτοσυκλέτες.
-Παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της ημερίδας «Be Secure – Feel Secure».
Από περιπολικά καλά πάμε, μήπως όμως θα έπρεπε να αποκτήσουμε και άλλα οχήματα έκτακτης ανάγκης;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
KIA VANS IAA