Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Game over για την παραγωγή της Mitsubishi στην Αμερική.

Game over για την παραγωγή της Mitsubishi στην Αμερική.

Game over για τη Mitsubishi

4.376 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2015)

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και η Mitsubishi έκανε πράξη τα όσα είχε ανακοινώσει το καλοκαίρι σχετικά με το τέλος της παραγωγής στις Η.Π.Α.

Η Mitsubishi είχε ενημερώσει από το καλοκαίρι πως θα διακόψει την παραγωγή στο εργοστάσιό της στις Η.Π.Α. και τελικά το έκανε. 
Το συγκεκριμένο εργοστάσιο βρίσκεται στο Normal του Ιλινόις και εκεί κατασκευάζονταν μοντέλα για τη Mitsubishi εδώ και περίπου τρεις δεκαετίες (από το 1988 συγκεκριμένα). Συνολικά 1.200 εργάτες απασχολούνταν και πλέον 900 από αυτούς είναι άνεργοι. Οι υπόλοιποι 300 θα αποχωρήσουν σταδιακά, μέχρι το Μάιο του 2016, καθώς θα παραχθούν μερικά ακόμη ανταλλακτικά. 
Το συγκεκριμένο εργοστάσιο έφτασε στο απόγειό του το 2000 όταν η ετήσια παραγωγή άγγιξε τις 222.000 μονάδες. Πλέον όμως παρήγαγε μόνο το Mitsubishi Outlander Sport (λέγε με αμερικάνικο ASX) και η χαμηλή ζήτησή του δεν ήταν ικανή να αντιστρέψει τα δεδομένα.
Πλέον, οι ιδιοκτήτες του εργοστασίου ψάχνουν για άλλη εταιρεία η οποία θα παράγει εκεί τα αυτοκίνητά της. Μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κάτι συγκεκριμένο, με τις φήμες πάντως να κάνουν λόγο για ευρωπαϊκή μάρκα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr