Gasly: «Hamilton, o κορυφαίος όλων»

2.001 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2020)

Ο Pierre Gasly δήλωσε πως ο Lewis Hamilton ήταν το πρότυπό του όταν ήταν μικρότερος ενώ τόνισε πως ο Βρετανός τον έχει βοηθήσει με τις συμβουλές του.

Μετά το τέλος του αγώνα στην Monza, ο Lewis Hamilton μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό Pierre Gasly που πήρε την νίκη με την Alpha Tauri και ο Γάλλος δεν έχασε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον Βρετανό για την βοήθεια που του έχει προσφέρει.

Ο Gasly είπε συγκεκριμένα: «Για μένα ο Lewis είναι ένας πολύ ξεχωριστός τύπος, κάποιος που πραγματικά είχα ως πρότυπο όταν ήμουν παιδί και στα μάτια μου είναι ίσως ο καλύτερος οδηγός που είχαμε ποτέ στην F1, ή τουλάχιστον ένα από τους τρεις καλύτερους. Έτσι, όταν άκουσα τα λόγια που είπε είναι προφανώς πολύ συγκινητικό και απίστευτο. Ήταν πάντα ένα εξαιρετικό παράδειγμα για να ακολουθήσω και τώρα ανταγωνίζομαι με αυτόν και μιλάει έτσι για μένα».

Ο Γάλλος μάλιστα δήλωσε πως οι δύο τους έχουν αναπτύξει μια πιο προσωπική σχέση λέγοντας: «Τον γνώρισα λίγο περισσότερο τα τελευταία δύο χρόνια, μιλήσαμε με μηνύματα το Σάββατο πριν από τον αγώνα και όλο το Σαββατοκύριακο, καθώς ήθελα να του ζητήσω κάποιες συμβουλές για άλλα πράγματα. Ήταν πάντα πολύ καλός μαζί μου, πάντα προσπαθεί με βοηθήσει. Όταν ακούς τόσο καλά λόγια από έναν 6 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος θα γίνει επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής σε μερικούς μήνες, είναι αρκετά ξεχωριστό».
 

Hyundai
4green