Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Oι όροι της συμφωνίας προβλέπουν ότι η Renault και η Nissan θα έχουν η καθεμιά 25% μερίδιο με το άλλο 50% να ανήκει στην Dongfeng.

Oι όροι της συμφωνίας προβλέπουν ότι η Renault και η Nissan θα έχουν η καθεμιά 25% μερίδιο με το άλλο 50% να ανήκει στην Dongfeng.

Γεγονός η κοινοπραξία Renault-Nissan με Dongfeng

2.048 Επισκέψεις στο άρθρο (30/8/2017)

Σε συμφωνία ήρθε η Renault-Nissan με τον κινέζικο κολοσσό Dongfeng. Δείτε ποια είναι τα οφέλη.

Η συμμαχία Renault-Nissan ήρθε σε συμφωνία με τον κινέζικο κολοσσό Dongfeng Motor Group στην δημιουργία μιας κοινοπραξίας με την ονομασία eGT New Energy Automotive.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


H συμφωνία αυτή επιτρέπει στις δύο εταιρείες να αναπτύσσουν και να πουλούν ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Κίνα ώστε να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες της συμμαχίας, τα μοντέλα της οποίας ήδη πρωταγωνιστούν στην αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων χάρη σε μοντέλα όπως το Nissan Leaf και το Renault Zoe.

Παρά το πρόσφατο της συμφωνίας, ήδη έχουν τεθεί οι βάσεις για την ανάπτυξη ενός νέου ηλεκτρικού μοντέλου από την eGT, εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα αλληλεπίδρασης του οδηγού με το αυτοκίνητο. Λίγα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, αλλά έχει επιβεβαιωθεί ότι θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της Renault-Nissan για μικρά SUVs.
 
Oι όροι της συμφωνίας προβλέπουν ότι η Renault και η Nissan θα έχουν η καθεμιά 25% μερίδιο με το άλλο 50% να ανήκει στην Dongfeng. Oι εγκαταστάσεις θα βρίσκονται στο Shiyan και οι εργασίες για το νέο μοντέλο αναμένεται να ξεκινήσουν το 2019.

Ο CEO της Renault-Nissan, κ. Carlos Ghosn δήλωσε: « H κοινοπραξία μας με την Dongfeng επιβεβαιώνει την πρόθεση μας να αναπτύξουμε ανταγωνιστικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην κινέζικη αγορά. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των Κινέζων πελατών μας και θα ενισχύσουμε την θέση μας στην παγκόσμια αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων.»
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
EURO NCAP 2024 BIG VANS