Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεπίσημα και προέρχονται από τη ρωσική ιστοσελίδα Kolesa.

«Γεύση» από το νέο Genesis G90

1.658 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2020)

Η Genesis έχει ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στη νέα γενιά του πολυτελούς σεντάν G90 και λίγες ημέρες μετά την δημοσίευση ενός «κατασκοπευτικού» βίντεο έρχονται στη δημοσιότητα ανεπίσημα σχέδια για να δείξουν την εξωτερική εμφάνιση που θα έχει το νέο μοντέλο.


Οι σχεδιαστές της ρωσικής ιστοσελίδας Kolesa, χρησιμοποίησαν τα στοιχεία που προήλθαν από το προαναφερόμενο κατασκοπευτικό βίντεο και τα εφάρμοσαν σε δικά τους ανεξάρτητα σχέδια, με σκοπό να φτάσουν στην τελική εικόνα που θα έχει η νέα γενιά τους Genesis G90.  Είναι γνωστό πως η επερχόμενη ναυαρχίδα της κορεατικής φίρμας θα έχει χωρισμένους προβολείς, στοιχείο που διατηρούν αρκετά από τα καινούργια μοντέλα που διατηρεί στη γκάμα της η εταιρεία. Ίδια τακτική ακολουθείται στο SUV GV90, αλλά και στα GV80 και GV70 που είδαμε πριν από λίγες ημέρες. Παράλληλα βλέπουμε πως οι σχεδιαστές έχουν διατηρήσει την γρίλια σε σχήμα ασπίδας, χαρακτηριστικό γνώρισμα των μοντέλων της Genesis.
 
Τα σχέδια δεν προχωρούν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όμως μέσω των πρωτότυπων του G90 έχει φανεί πως η καμπίνα θα είναι εξοπλισμένη με ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνης αφής για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, τα οποία βρίσκονται δίπλα-δίπλα.
 
Οι τεχνικές προδιαγραφές εξακολουθούν να παραμένουν μυστήριο, αν και η φημολογία υποστηρίζει ότι ο ατμοσφαιρικός V8 5,0 λίτρων κινητήρας θα εξακολουθήσει να προσφέρεται. Επιπλέον, το νέο μοντέλο λέγεται πως θα αποκτήσει αερανάρτηση για να κάνει τα ταξίδια ακόμα πιο άνετα, ενώ μέσα από την Κορέα υποστηρίζουν πως θα υπάρχει διαθέσιμο και ένα προηγμένο ημι-αυτόνομο σύστημα οδήγησης επιπέδου 3.
 
Κλείνοντας οι τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο πως η επίσημη αποκάλυψη του G90 θα πραγματοποιηθεί εντός του 2021.

Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO