Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η αναμενόμενη ημερομηνία  κυκλοφορίας του μοντέλου παραγωγής τοποθετείται κάπου μέσα στο 2020
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του μοντέλου παραγωγής τοποθετείται κάπου μέσα στο 2020

Γεύση του ηλεκτρικού VW

2.602 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2016)

H VW έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το πρωτότυπο ηλεκτρικό μοντέλο μηδέν εκπομπών που θα παρουσιάσει στο Παρίσι.

Το πρωτότυπο όχημα θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο Σαλόνι του Παρισιού και θα αποτελέσει προάγγελο ενός μοντέλου παραγωγής που θα κατασκευάσει η φίρμα. Εξάλλου η γερμανική εταιρεία έχει προαναγγείλει πως μέχρι το 2025 θα έχει βγάλει στην παραγωγή κοντά στα 30 νέα ηλεκτρικά μοντέλα.  

Το πρωτότυπο όχημα θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο Σαλόνι του Παρισιού και θα αποτελέσει προάγγελο ενός μοντέλου παραγωγής

Το πρωτότυπο όχημα θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο Σαλόνι του Παρισιού και θα αποτελέσει προάγγελο ενός μοντέλου παραγωγής

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στο συνοδευτικό σημείωμα των φωτογραφιών η VW αναφέρει πως το όχημα θα είναι τόσο επαναστατικό, όσο ήταν και ο σκαραβαίος 7 δεκαετίες πίσω και πριν εξελιχθεί στο πιο καλοπουλημένο μοντέλο της δεκαετίας. Επιπλέον έχει τη δυνατότητα να γράψει ιστορία, καθώς πρόκειται για ένα εντελώς νέο πρότζεκτ, αφού το όχημα παραγωγής που θα ακολουθήσει, θα είναι το πρώτο μοντέλο της φίρμας που θα βασιστεί πάνω στο νέο κιτ ηλεκτροδότησης. 

Η αναμενόμενη ημερομηνία  κυκλοφορίας του μοντέλου παραγωγής τοποθετείται κάπου μέσα στο 2020 και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έχει αμάξωμα hatchback μικρότερο του Golf, με καμπίνα κοντά στο μέγεθος αυτής του Passat. Όσον αφορά στην αυτονομία του αυτή αναμένεται να είναι ανάμεσα σε 400 με 600 χλμ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN