Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Γιατί η Νissan προσφέρει για test drive το RAV4;

2.757 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2020)

Η απόφαση αυτή της Nissan έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Τι θέλει να πετύχει; Θα τα καταφέρει; Διαβάστε γιατί πήρε αυτή την απόφαση.

Η Nissan είναι πεπεισμένη ότι το νέο Rogue (το δικό μας Χ-Τrail είναι πολύ καλύτερο από το Toyota RAV4, το SUV με τις περισσότερες πωλήσεις στην κατηγορία του στις ΗΠΑ, και για αυτό πιστεύει πως είναι φρόνιμο να βάλει τα δύο μοντέλα σε άμεση σύγκριση, προσφέροντας δωρεάν test drive στο μοντέλο της Toyota.

Ο αντιπρόεδρος πωλήσεων και περιφερειακών επιχειρήσεων της Nissan, Judy Wheeler, δήλωσε σε βίντεο που απεστάλη στους αντιπροσώπους της φίρμας: «Πιστεύουμε ότι, όταν οι πελάτες μας συγκρίνουν το ολοκαίνουργιο Rogue (X-Trail) δίπλα στο RAV4, θα εκπλαγούν από την προηγμένη τεχνολογία και τον premium σχεδιασμό του». Ο Wheeler δήλωσε επίσης στην AutoNews ότι «όταν δοκιμάσετε το όχημά μας θα καταλήξετε να το αγοράσετε επειδή είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό».

Η Toyota γνωρίζει την απόφαση αυτή της Nissan, να χρησιμοποιήσει δηλαδή ένα «νοικιάρικο» RAV4 ως δείγμα και να πείσει τους πελάτες να επιλέξουν το Rogue αλλά φαίνεται πως δεν ανησυχεί. «Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι αντιπρόσωποι και οι πελάτες τους θα εκτιμήσουν την ποιότητα, την ευελιξία και τα συστήματα ασφαλείας που έχουν καταστήσει το RAV4 το SUV με τις κορυφαίες πωλήσεις στην κατηγορία του στις Ηνωμένες Πολιτείες», δήλωσε ο επικεφαλής πωλήσεων της μάρκας, Bob Carter.

Η επιθετική πολιτική της Nissan ονομάστηκε «Rogue Gone Rogue» (μτφσ: «O κατεργάρης σε αταξίες» και αποτελεί μέρος μιας τετραμηνιαίας διαφημιστικής καμπάνιας της φίρμας.
 

Toyota
Citroen