Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Το μεγαλύτερο μέρος για την απόφαση σχετικά με την Alpine, εξαρτάται από τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο Luca de Meo.

Γίνεται ηλεκτρική η Alpine;

1.782 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2020)

Τον καταλληλότερο τρόπο για να δώσει συνέχεια στην ύπαρξη της Alpine ψάχνει να βρει η Renault, η οποία έχει υπό την σκέπη της την εταιρεία και δεν αποκλείεται αυτός να είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ηλεκτροκίνηση.


Η είδηση αυτή έρχεται από τα μέσα του εξωτερικού, σύμφωνα με τα οποία συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες υλοποίησης, καθώς τα στελέχη του γαλλικού ομίλου προσβλέπουν πως με μία τέτοια κίνηση θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη θέση της μεταξύ των εμπορικών σημάτων της Renault.
 
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του επικεφαλής της Renault Jean-Dominique Senard ο οποίος ανέφερε: «Σαφώς, η Alpine είναι μια όμορφη μάρκα και πρέπει να κοιτάξουμε πολύ, πολύ σοβαρά το μέλλον της για να δούμε πώς μπορεί να φέρει επιπλέον αξία στον όμιλό μας». Φυσικά η δήλωση αυτή έρχεται ως βάλσαμο στο νέο πλάνο του γαλλικού ομίλου που μεταξύ άλλων φαίνεται να επηρεάζει το μέλλον της Alpine A110 καθώς το εργοστάσιο στην πόλη Dieppe όπου κατασκευάζεται το αυτοκίνητο, αναμένεται να αλλάξει μορφή μόλις ολοκληρωθεί η παραγωγή της Α110.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως το μεγαλύτερο μέρος για την απόφαση σχετικά με την Alpine, εξαρτάται από τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο Luca de Meo, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του από τον προσεχή Ιούλιο. Τέλος τα βρετανικά μέσα υπογραμμίζουν για το θέμα πως είναι πολύ πιθανό η Alpine να μετατραπεί σε μία μάρκα που θα προσφέρει αποκλειστικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα επιδόσεων και θα αποτελεί το κορυφαίο brand του ομίλου Renault.  

HUYNDAI
NISSAN