ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Alfa Romeo Tonale: Με φρεσκαρισμένο εσωτερικό & νέο επιλογέα ταχυτήτων

1.134 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2024)
Alfa Romeo Tonale: Με φρεσκαρισμένο εσωτερικό & νέο επιλογέα ταχυτήτων
5 Φωτογραφίες »

- Αναβάθμιση στα... σημεία για την Alfa Romeo Tonale.
- Επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα και νέος επιλογέας ταχυτήτων.
- Τέλος η εξοπλιστική έκδοση Tributo Italiano, συνεχίζουν οι Sprint και Veloce.
- Τρεις επιλογές κινητήρων για την Ευρώπη.

Αναβάθμιση στα... σημεία για την Alfa Romeo Tonale

Η Alfa Romeo αναβάθμισε στα σημεία την Tonale, προχωρώντας αποκλειστικά σε μικρές αλλαγές στο εσωτερικό, προκειμένου να καταστήσει πιο ανταγωνιστικό το μοντέλο στην εξαιρετικά δημοφιλή κατηγορία των οικογενειακών SUV. Tο ιταλικό SUV έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, το οποίο άνοιξε τις πύλες του.

Επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα και νέος επιλογέας ταχυτήτων

Αλλαγές στο εξωτερικό μην περιμένετε, καθώς η Tonale συνεχίζει ακάθεκτη όπως την ξέραμε και όπως βγήκε αρχικά από την πένα του Έλληνα σχεδιαστή της, Αλέξανδρου Λιώκη. Στην καμπίνα, ωστόσο τα πράγματα για το Model Year 2025 είναι κάπως διαφοροποιημένα. Η βασική αλλαγή είναι η επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα, η οποία πλέον φιλοξενεί έναν περιστροφικό επιλογέα που αντικαθιστά τον παραδοσιακό μοχλό ταχυτήτων. Η Alfa ισχυρίζεται επίσης ότι έχει βελτιστοποιήσει τον πίνακα οργάνων, κάνοντας πιο εύκολα ορατές κάποιες από τις ενδείξεις του στο μάτι του οδηγού, όπως το ρολόι και οι μετρητές καυσίμου και μπαταρίας.

Τέλος η εξοπλιστική έκδοση Tributo Italiano, συνεχίζουν οι Sprint και Veloce

Από κει και πέρα, για το Model Year 2025 η Alfa Romeo αφαίρεσε από την γκάμα της Tonale την εξοπλιστική έκδοση Tributo Italiano, η οποία κάθονταν στην κορυφή. Πλέον, η Alfa Romeo Tonale θα προσφέρεται στις εκδόσεις εξοπλισμού Sprint και Veloce. 

Τρεις επιλογές κινητήρων για την Ευρώπη

Για την Ευρώπη, οι επιλογές κινητήρων είναι τρεις και περιλαμβάνουν τον 1,6 Turbo Diesel των 130 ίππων, τον ήπια υβριδικό 1,5 λτρ. κινητήρα βενζίνης με 160 άλογα, αλλά και το Plug-In Hybrid Q4 μοντέλο των 280 ίππων.

VW
NEXEN NFERA PRIMUS