Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Bentley Flying Spur Speed έφτασε με 782 άλογα και 1.000 Nm ροπής

 Σχολιάστε 
1.977 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2024)
Η Bentley Flying Spur Speed έφτασε με 782 άλογα και 1.000 Nm ροπής
6 Φωτογραφίες »

- Το πιο ισχυρό σεντάν της Bentley στην ιστορία.
- Plug-in υβριδικό με 782 άλογα και 1.000 Nm ροπής.
- Με τετραδιεύθυνση και προσαρμοζόμενη ανάρτηση.
- Πολλές οι στάνταρ τεχνολογίες και 101 χρώματα για επιλογή.

Το πιο ισχυρό σεντάν της Bentley στην ιστορία

Πρεμιέρα έκανε η τρίτη γενιά της Bentley Flying Spur, κάνοντας την αρχή από την κορυφαία έκδοση επιδόσεων που ονομάζεται Speed. Έχοντας κάτω από το καπό έναν νέο υβριδικό σύστημα κίνησης, το εν λόγω μοντέλο είναι το πιο ισχυρό σεντάν που έχει κατασκευάσει ποτέ η Bentley. Τεχνολογίες, άνεση και πολυτέλεια είναι φυσικά βασικά χαρακτηριστικά της βρετανικής ναυαρχίδας!

Plug-in υβριδικό με 782 άλογα και 1.000 Nm ροπής

Η Bentley Flying Spur Speed, όπως προαναφέραμε, εξοπλίζεται με ένα Plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, το οποίο αποτελείται από κινητήρα V8 4,0 λίτρων twin-turbo συνδυαστικά με ένα ηλεκτρικό μοτέρ . Αποδίδει συνδυαστικά 782 άλογα και 1.000 Nm ροπής, δηλαδή αύξηση 19% στην ιπποδύναμη σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και 11% στην ροπή. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 3,5 δευτερόλεπτα. Από κει και πέρα η μπαταρία 25,9 kWh προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 76 χιλιομέτρων, ενώ χρειάζεται 2 ώρες και 45 λεπτά για να φορτιστεί. Η τελική ταχύτητα του μοντέλου αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια φτάνει τα 140 χλμ./ώρα.

Με τετραδιεύθυνση και προσαρμοζόμενη ανάρτηση

Οι τεχνολογίες που θα βρει κάποιος στη νέα Bentley Flying Spur Speed είναι πολλές. Αρχικά το νέο σύστημα Active Chassis της Bentley διατίθεται στάνταρ, συνδυάζοντας προσαρμοζόμενη ανάρτηση με σύστημα τετραδιεύθυνσης, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και νέο λογισμικό ESC. Η Flying Spur έχει κατανομή βάρους 48,3 μπροστά και 51,7 πίσω.

Οικία σχεδίαση και 101 διαφορετικά χρώματα για επιλογή

Εξωτερικά, οι αλλαγές είναι ελάχιστες. Οι χαρακτηριστικοί στρόγγυλοι προβολείς συνεχίζουν να δίνουν το παρών, ενώ η γρίλια και ο μπροστινός προφυλακτήρας έχουν νέα σχεδίαση. Για το εξωτερικό υπάρχει το πακέτο Styling Specification που προσθέτει έξτρα αεροδυναμικά εξαρτήματα, ενώ 101 είναι οι αποχρώσεις που έχει κάποιος στη διάθεσή του για να επιλέξει το χρώμα του αμαξώματος.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
95ARA VS 110ARA VENZINH