Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Bentley δημοσίευσε teaser της νέας Flying Spur

2.446 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2024)
Η Bentley δημοσίευσε teaser της νέας Flying Spur
2 Φωτογραφίες »

- Η μάσκα θυμίζει τη προηγούμενη γενιά, με πολλές νέες λεπτομέρειες
- Θα φοράει τον νέο σύνολο της Continental GT με τα 782 άλογα
- Παρελθόν θα αποτελέσει ο W12 κινητήρας

Η μάσκα θυμίζει τη προηγούμενη γενιά, με πολλές νέες λεπτομέρειες

Η Bentley δημοσίευσε teaser της νέας Flying Spur, με το μεγάλο sedan της Bentley να θυμίζει αρκετά το παλιό. Το teaser αποκάλυψε μόνο ένα μέρος της μπροστινής μάσκας, με τα στρογγυλά φώτα να θυμίζουν πάρα πολύ τα φώτα της παλιάς. Το ίδιο κάνουν και οι ζάντες. Βέβαια, έχει και πολλές αλλαγές ειδικά στο κάτω μέρος της μάσκας, το οποίο είναι ξεκάθαρο ότι μοιάζει με τη μάσκα της Continental GT.

Θα φοράει τον νέο σύνολο της Continental GT με τα 782 άλογα

Βέβαια η μάσκα δεν είναι το μόνο που θα αλλάξει, αλλά ούτε και το μόνο το οποίο θα δανειστεί από την Continental GT. Η νέα Flying Spur θα φοράει το plug-in υβριδικό μηχανικό σύνολο της GT, το οποίο θα παράγει 782 ίππoυς και 1.000 Nm. Το σύνολο, θα απαρτίζεται από έναν 4 λτ. V8 κινητήρα με δύο turbo που θα παράγει 600 ίππους, έναν ηλεκτροκινητήρα ικανό να παράξει 190 ίππους και μια μπαταρία χωρητικότητας 25,9 kWh που θα μπορεί να κινεί ηλεκτρικά το αυτοκίνητο για 72 χλμ..


Ο νέος plug-in κινητήρας της Bentley Flying Spur
2 Φωτογραφίες »

Ο νέος plug-in κινητήρας της Bentley Flying Spur

Παρελθόν θα αποτελέσει ο W12 κινητήρας

Κάπου εδώ να θυμίσουμε, ότι όλοι οι παλιοί κινητήρες W12 θα αποτελέσουν παρελθόν από τη γκάμα της αγγλικής εταιρείας και θα αντικατασταθούν από νέα υβριδικά μηχανικά σύνολα που θα προσφέρουν μεγαλύτερη δύναμη αλλά και οικονομία. Μπορεί να μην ξέρουμε πολλά ακόμα για τη νέα Flying Spur, αφού περισσότερες πληροφορίες θα φανερωθούν αργότερα μέσα στο έτος (ίσως τον Αύγουστο, στη βδομάδα αυτοκινήτου του Monterey).

Hyundai
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO