Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Bugatti Chiron τα έβαλε με μαχητικό Rafale

52.135 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2021)

H Chiron, το πιο γνωστό υπέρ-αυτοκίνητο στη γη τα βάζει στο video με ένα Dassault Rafale, ένα γαλλικό μαχητικό που έχουν προμηθευτεί και οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Πριν από αρκετά χρόνια, για χάρη του Top Gear, μια Veyron είχε έρθει αντιμέτωπη σε «κόντρα» απέναντι από ένα Eurofighter Τyphoon και τώρα η Bugatti αποφάσισε να κάνει κάτι αντίστοιχο, με τον διάδοχο της Veyron, τη Chiron. H Chiron αυτή δεν είναι κάποια «τυχαία» αλλά πρόκειται για την Pur Sport στην ειδική έκδοση «Les Legendes du Ciel» που κατασκευάστηκε για να τιμήσει την ενασχόληση του Ettore Bugatti στην κατασκευή κινητήρων για αεροσκάφη. Ακόμα, αυτή η Chiron είναι μια μνεία προς κάποιους πρώτους οδηγούς της Bugatti που «πετούσαν» για την Γαλλική Αεροπορία στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.


Oι δύο μονομάχοι.

Oι δύο μονομάχοι.


Μία από τις μόλις 20 Chiron Sport Les Legendes du Ciel έφτασε στην ναυτική βάση του Landivisiau,στην βορειοδυτική Γαλλία, έχοντας οδηγό τον επίσημο δοκιμαστή της φίρμας, τον Pierre-Henri Raphanel, για να αντιμετωπίσει ένα Dassault Rafale Μarine. Το υπερσύγχρονο γαλλικό μαχητικό αυτό αποδίδει 5.725 άλογα και μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 2.000χλμ./ώρα, κάνοντας την Chiron των 1.500 ίππων να μοιάζει με σκουτεράκι…

Δείτε το εντυπωσιακό video.

Toyota
TA 4 THELO PSAXNO