Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H teaser εικόνα για το αεροσκάφος της Archer.

Η FCA συνεργάζεται με εταιρεία κατασκευής ιπτάμενων ταξί!

1.586 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2021)

Σε μια νέα συνεργασία με την Archer, μια εταιρεία κατασκευής ιπτάμενων ταξί ανακοίνωσε πως προχωρά η Fiat Chrysler.


Την συνεργασία της με την Αrcher, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη μικρών αεροσκαφών που απογειώνονται και τα προσγειώνονται κάθετα, ώστε να μπορούν να κινούνται μέσα στις πόλεις, ανακοίνωσε η Fiat Chrysler Automobiles.

Η εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια αναμένεται να παρουσιάσει το πρώτο της ηλεκτρικό αεροσκάφος αργότερα μέσα στο 2021 και σχεδιάζει να το βάλει σε παραγωγή το 2023. Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στην Archer να «επωφεληθεί από την πρόσβαση στην αλυσίδα εφοδιασμού της FCA, τις προηγμένες δυνατότητες σύνθετων υλικών και την εμπειρία της φίρμας σε πολλούς τομείς». Οι δύο εταιρείες έχουν ήδη συνεργαστεί πάνω στην σχεδίαση του πιλοτηρίου του επερχόμενου αεροσκάφους.

Λίγα είναι γνωστά για το αεροσκάφος αυτή την στιγμή, αλλά η εικόνα teaser δείχνει ότι θα χρησιμοποιήσει έξι έλικες που πιθανώς θα περιστρέφονται προς τα πάνω για να επιτρέψουν στο αεροσκάφος να απογειώνεται και να προσγειώνεται κατακόρυφα. Το αεροσκάφος θα μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως και 241χλμ./ώρα και θα έχει ηλεκτρική αυτονομία έως 96 χιλιόμετρα.

Ο Archer λέγεται πως είναι αυτή την χρονική στιγμή η «μοναδική στον κόσμο εταιρεία παραγωγής αεροσκαφών τέτοιου τύπου» και στοχεύει να μεταφέρει «ανθρώπους σε όλες τις πόλεις του κόσμου με γρήγορο, ασφαλή, βιώσιμο και οικονομικά αποδοτικό τρόπο».
 

Autotriti.gr
TRANSIT VS BOXER