Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Το νέο λογότυπο της GM.

Η General Motors «ηλέκτρισε» το νέο της σήμα (+vid)

1.772 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2021)

Νέο λογότυπο απέκτησε πλέον η General Motors, διαμορφώνοντας κατάλληλα το σήμα της προκειμένου και αυτό με τη σειρά του να δείχνει την πορεία που ακολουθεί η αμερικανική εταιρεία προς τον εξηλεκτρισμό της.

Η General Motors σηματοδότησε τη νέα της οικολογική εστίαση όταν αποκάλυψε το Hummer ως ηλεκτρικό Pick-Up στα τέλη του περασμένου έτους και δεσμεύτηκε να επενδύσει 27 δισεκατομμύρια δολάρια για να κυκλοφορήσει 30 νέα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα έως το 2025. Τώρα έχει κατοχυρώσει αυτή τη δέσμευση και μέσω ενός νέου λογότυπου.
 
Διατηρώντας το ακρωνύμιο GM, τα γράμματα πλέον έχουν μετατραπεί από κεφαλαία σε μικρά, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μια πιο μοντέρνα, χωρίς αποκλεισμούς αίσθηση». Το «m» έχει επίσης διαμορφωθεί ώστε να αντικατοπτρίζει το σχήμα ενός ηλεκτρικού βύσματος. Παράλληλα το μπλε χρώμα δίνει τη θέση του σε ένα πιο φωτεινό γαλάζιο προκειμένου να σηματοδοτήσει τους καθαρούς ουρανούς του μέλλοντος λόγω των μηδενικών ρύπων, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο αμερικανικός κολοσσός.
 
Όπως ήδη θα γνωρίζετε η GM δεν είναι η μόνη αυτοκινητοβιομηχανία που επανασχεδιάζει το λογότυπό της τους τελευταίους μήνες. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Kia ανακοίνωσε μια παρόμοια αλλαγή στο λογότυπο της, τη στιγμή που και αυτή ετοιμάζει νέα ηλεκτρικά οχήματα.
 
Νωρίτερα τον ίδιο δρόμο είχε τραβήξει και η Nissan που μέσω του ηλεκτρικού SUV, Ariya αποκάλυψε για πρώτη φορά πάνω σε αυτοκίνητο το νέο της πιο λεπτό λογότυπο. Το ίδιο είχε κάνει και η Volkswagen, μαζί με το ηλεκτρικό hatchback, το ID.3.
 

KIA
NISSAN