Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Honda φέρνει διάδοχο του NSX το 2027!

 Σχολιάστε 
1.478 Επισκέψεις στο άρθρο (19/8/2024)
Η Honda φέρνει διάδοχο του NSX το 2027!

- Έρχεται νέα γενιά NSX λίγα χρόνια μετά το τέλος παραγωγής του
- Το πρώτο βήμα έχει γίνει με το Electric Vision Design Study
- Θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό και όχι υβριδικό

Έρχεται νέα γενιά NSX λίγα χρόνια μετά το τέλος παραγωγής του

Η Honda ολοκλήρωσε την παραγωγή του NSX το 2022, αφήνοντας τους λάτρεις των του μοντέλου να ελπίζουν πως σύντομα θα μπορούσαν να δουν κάποιον διάδοχο. Παρά τις πολυάριθμες φήμες, τίποτα συγκεκριμένο δεν προέκυψε. Τώρα όμως, ένα κορυφαίο στέλεχος της ιαπωνικής μάρκας επιβεβαίωσε ότι όντως ετοιμάζεται κάτι με το DNA του NSX. 

Το πρώτο βήμα έχει γίνει με το Electric Vision Design Study

Πριν από ακριβώς ένα χρόνο, η Honda είχε πειραματιστεί με την ιδέα ενός ηλεκτρικού supercar. Με ονομασία Electric Vision Design Study, το αυτοκίνητο ήταν κάτι περισσότερο από ένα σχήμα. Η μάρκα δεν διευκρίνισε πράγματα όπως το κινητήριο σύνολο, το αν θα το βάλει σε παραγωγή ή πολλά άλλα, όμως τώρα, έρχονται στο φως μερικές λεπτομέρειες για το μέλλον.

Θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό και όχι υβριδικό

«Θα παρουσιάσουμε ένα [νέο] σπορ μοντέλο το 2027 ή το 2028... Μπορεί να μην το ονομάσουμε NSX, αλλά είναι ένα είδος οχήματος τύπου NSX», δήλωσε ο παγκόσμιος εκτελεστικός αντιπρόεδρος Shinji Aoyama στο Monterey Car Week. Σε αντίθεση με την προηγούμενη γενιά, αυτή δεν θα αναμειγνύει βενζίνη και ηλεκτρική ενέργεια, αλλά θα είναι πλήρως ηλεκτρική. Αυτό δεν θα αρέσει σε όλους, αλλά συνάδει με άλλους στόχους της Honda για μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος της τα επόμενα χρόνια. 
 

AutoΤριτη
Autotriti.gr