Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Honda neuV Concept

Honda neuV Concept

Η Honda κοιτά απευθείας στο μέλλον

2.060 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2017)

Η Honda αποκάλυψε το ηλεκτρικό πρωτότυπο μοντέλο NeuV, το οποίο με τις μελλοντικές του ικανότητες εξυπηρετεί και ανταποκρίνεται με το παραπάνω στις σύγχρονες ανάγκες του ανθρώπου, βελτιώνοντας τη ποιότητα ζωής σε όλα τα επίπεδα.

Η Honda αποκάλυψε τη φιλοσοφία Cooperative Mobility Ecosystem (Συνεργατικό Οικοσύστημα Μετακίνησης) στην Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Προϊόντων (CES) 2017 στο Las Vegas, συνδέοντας τη δύναμη της τεχνικής νοημοσύνης (ΑΙ), της ρομποτικής και των μεγάλων δεδομένων που μεταμορφώνουν την εμπειρία της μετακίνησης του μέλλοντος και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πελατών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Επιστρατεύοντας αρκετές πρωτότυπες και προηγμένες τεχνολογίες, η Honda οραματίζεται ένα μέλλον όπου τα οχήματα θα επικοινωνούν μεταξύ τους και με την υποδομή προκειμένου να περιοριστεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση, να μειωθούν τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα και παράλληλα να αυξηθεί η παραγωγικότητα των χρηστών του δρόμου και να παρουσιαστούν νέες τάσεις ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο.
 
Τα οχήματα θα δημιουργούν νέα αξία, παρέχοντας υπηρεσίες αυτόνομα όταν δεν χρησιμοποιούνται από τους ιδιοκτήτες τους.
Η Honda ανακοίνωσε επίσης τεχνολογικές συνεργασίες με Visa, DreamWorks Animation και καινοτόμες, νεοφυείς εταιρείες (start-ups) μέσω του Honda Developer Studio και των προγραμμάτων ανοιχτής καινοτομίας Honda Xcelerator που βασίζονται στο Honda Silicon Valley Lab.
 
Υποστηρίζοντας το θέμα του ΅Cooperative Mobility EcosystemΆ, η Honda αποκάλυψε το Honda NeuV, ένα ηλεκτρικό, αυτοματοποιημένο πρωτότυπο αυτοκίνητο εφοδιασμένο με ΅emotion engineΆ” τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) και αυτοματοποιημένη προσωπική υποστήριξη, δημιουργώντας νέες δυνατότητες για ανθρώπινη διάδραση και νέα αξία για τους πελάτες.
 
Η παγκόσμια εταιρεία μετακίνησης αποκάλυψε επίσης τη Honda Moto Riding Assist, μία πρωτότυπη μοτοσυκλέτα που βασίζεται σε τεχνολογία ρομποτικής της Honda για τη διατήρηση της ισορροπίας. Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Honda (LVCC, North Hall – 7312) μπορούν να βιώσουν την τεχνολογία ρομποτικής Honda από πρώτο χέρι, δοκιμάζοντας το UNI-CUB, την συσκευή προσωπικής μετακίνησης της εταιρείας.
 
«Από τότε που ιδρύθηκε, η Honda είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία τεχνολογιών που βοηθούν τον άνθρωπο» δήλωσε ο Yoshiyuki Matsumoto, Πρόεδρος & CEO της Honda R&D Co., Ltd. «Σκοπός μας είναι να παρουσιάσουμε ένα μελλοντικό τεχνολογικό μονοπάτι που θα οδηγήσει στον επαναπροσδιορισμό της εμπειρίας της μετακίνησης».
 
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

fiat
FALKEN ZIEX ZE 320 TEST