Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Honda παρουσίασε το Saloon και το Space-Hub minivan concept στη CES
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Honda παρουσίασε το Saloon και το Space-Hub minivan concept στη CES

3.552 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2024)

- Η Honda παρουσίασε δύο νέα ηλεκτρικά concept στη CES 2024
- Το Saloon concept έρχεται το 2026 με μινιμαλιστική αισθητική, ρετρό εμφάνιση και σπορ καθίσματα
- Ατού του Space-Hub minivan concept η ευρύχωρη καμπίνα του
- Τα δύο concept αποτελούν τα πρώτα οχήματα της νέας φιλοσοφίας της Hond

Η Honda παρουσίασε δύο νέα ηλεκτρικά concept στη CES 2024

Καθώς η Honda ετοιμάζεται για ένα μέλλον με μπαταρίες, δύο νέας γενιάς ηλεκτρικά concept κάνουν το ντεμπούτο τους στη CES 2024 στο Λας Βέγκας προσφέροντας μια προεπισκόπηση της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της μάρκας.

Το Saloon concept έρχεται το 2026 με μινιμαλιστική αισθητική, ρετρό εμφάνιση και σπορ καθίσματα

Το πρώτο από τα δύο concept είναι το Saloon. Πρόκειται για το concept από το οποίο πήραμε μια πρώτη γεύση τον Δεκέμβριο. Ένα σφηνοειδές μπροστινό μέρος δίνει τη θέση του σε ένα πίσω μέρος σε στυλ fastback με δύο ορθογώνια στοιχεία φωτισμού σε κάθε άκρο. Τα φώτα LED μπροστά περιβάλλουν ένα νέο ρετρό λογότυπο "H", το οποίο θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τα ηλεκτρικά μοντέλα, ενώ τα ορθογώνια πίσω φώτα περιτυλίγονται γύρω από ένα ανανεωμένο λογότυπο της Honda. Η καμπίνα έχει μινιμαλιστική αισθητική και διαθέτει μια ενιαία οθόνη που εκτείνεται στο πλάτος του ταμπλό, όπως και στην Mercedes-Benz Hyperscreen, σπορ μπάκετ καθίσματα που έχουν στις πλάτες τους δύο οθόνες και τιμόνι με σύστημα steer-by-wire. Η Honda αναφέρει ότι ένα αυτοκίνητο παραγωγής βασισμένο στο Saloon concept θα είναι διαθέσιμο στη Βόρεια Αμερική το 2026.

Ατού του Space-Hub minivan concept η ευρύχωρη καμπίνα του

Όσον αφορά, το Space-Hub minivan concept, το δεύτερο από τα δύο νέα ηλεκτρικά concept της Honda, δεν γνωρίζουμε πολλά για την παραγωγή του αλλά θα έχει μια εξαιρετικά ευρύχωρη καμπίνα με μεγάλη ορατότητα λόγω της γυάλινης οροφής. Πιθανότατα  θα μπορούσε να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για το επόμενο μίνι βαν Odyssey, αλλά αυτό είναι απλώς μια εικασία.

Τα δύο concept αποτελούν τα πρώτα οχήματα της νέας φιλοσοφίας της Honda

Αυτά τα δύο concept σηματοδοτούν τα πρώτα οχήματα της νέας φιλοσοφίας της Honda "0 Series", η οποία θα φέρει μαζί της από τη νέα σχεδιαστική γλώσσα που βλέπετε στα δύο μοντέλα, ενώ θα περιλαμβάνει νέες τεχνολογίες μέσα στο αυτοκίνητο, όπως τεχνητή νοημοσύνη και πιο προηγμένο εξοπλισμό ασφαλείας.

Mercedes
Autotriti.gr