Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέο ρετρό λογότυπο παίρνουν τα ηλεκτρικά μοντέλα της Honda
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο ρετρό λογότυπο παίρνουν τα ηλεκτρικά μοντέλα της Honda

1.545 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2024)

- Τα ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας αποκτούν μια μινιμαλιστική έκδοση του λογότυπου «Η»
- Το νέο λογότυπο έχει μεγάλη ομοιότητα με το λογότυπο του 1963
- Η Honda θα παρουσιάσει το νέο λογότυπο στα μελλοντικά ηλεκτρικά της «σειράς 0»
- Τα ηλεκτρικά concept Saloon και Space-Hub της «Σειράς 0» θα φέρουν το νέο λογότυπο

Τα ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας αποκτούν μια μινιμαλιστική έκδοση του λογότυπου «Η»

Τα ηλεκτρικά οχήματα της Honda θα αποκτήσουν νέο λογότυπο. Η εταιρεία ανανεώνει το εμβληματικό της σήμα "H", το οποίο χρησιμοποιείται σε όλα της τα αυτοκίνητά της από το 1981. Το νέο λογότυπο, το οποίο σύμφωνα με τη Honda αντιπροσωπεύει "δύο απλωμένα χέρια", είναι μια πιο λεπτή, μινιμαλιστική έκδοση του τρέχοντος «H», αλλά σε σχέση με πριν δεν έχει το παραδοσιακό τραπεζοειδές του σχήμα.

Το νέο λογότυπο έχει μεγάλη ομοιότητα με το λογότυπο του 1963

Αυτό το νέο λογότυπο έχει εντυπωσιακή ομοιότητα με το πρώτο λογότυπο της Honda, το οποίο παρουσιάστηκε το και διέθετε παρόμοια λεπτή σχεδίαση, αν και ήταν πιο φαρδύ. Αυτό το λογότυπο χρησιμοποιήθηκε μόνο για λίγο στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο πρώτο αυτοκίνητο που πούλησε η εταιρεία, το N600 του 1969, προτού επανασχεδιάσει το σήμα το 1969.

Η Honda θα παρουσιάσει το νέο λογότυπο στα μελλοντικά ηλεκτρικά της «Σειράς 0»

Η Honda θα παρουσιάσει το νέο της λογότυπο «H» στα μελλοντικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα της «Σειράς 0» (0 Series). Η «Σειρά 0» είναι μια οικογένεια ηλεκτρικών οχημάτων επόμενης γενιάς, που θα παρουσιαστούν στους Αμερικανούς αγοραστές το 2026.Τα δύο πρώτα οχήματα της "Σειράς 0" ονομάζονται Saloon και Space-Hub concept, ένα σεντάν και ένα μίνι βαν φορτηγό, που μοιράζονται παρόμοιο φουτουριστική σφηνοειδή σχεδίαση. Το Saloon, σύμφωνα με πηγές της Honda, θα εμπνεύσει ένα μελλοντικό μοντέλο παραγωγής για τους αμερικανικούς δρόμους. Αυτή θα είναι πιθανότατα και η πρώτη φορά που το νέο έμβλημα "H" θα εμφανιστεί στους δρόμους των ΗΠΑ. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πληροφορία εάν το επερχόμενο ηλεκτρικό SUV της εταιρείας, Prologue, θα αποκτήσει άμεσα αυτό το νέο λογότυπο "H" ή εάν το Prologue θα το αποκτήσει σε μεταγενέστερο λίφτινγκ.

Peugeot - Toyota
KIA