Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στο παρόν ήρθε μια Jaguar από τα… προσεχώς.

Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό και αυτόνομο αυτοκίνητο.

Η έμπνευση του σχεδίου έχει παρθεί από την αστρονομία και την αεροναυπηγική.

το σύστημα καθισμάτων σηκώνεται προκειμένου να βοηθήσει τους επιβάτες να εισέλθουν και να εξέλθουν στο αυτοκίνητο.

Η Jaguar του μέλλοντος στο παρόν

1.615 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2017)

Στο παρόν ήρθε μια Jaguar από τα… προσεχώς διαθέτοντας ένα ιδιαίτερο σχέδιο αλλά και προηγμένες τεχνολογίες. Δείτε περισσότερα.

Μία Jaguar του μέλλοντος ήρθε στο προσκήνιο, αν και το concept το οποίο βλέπετε δεν έρχεται απ ευθείας από την βρετανική μάρκα, αλλά από έναν ανεξάρτητο σχεδιαστή.
 
Συγκεκριμένα ο Spencer Kim έδωσε στη δημοσιότητα τα σχέδια του νέου του έργου, το οποίο είναι ένα πρωτότυπο Jaguar με την ονομασία Space-Type και πρόκειται για ένα ηλεκτρικό και αυτόνομο αυτοκίνητο με μια τολμητή σχεδίαση, η οποία μπορεί να μπερδέψει πολλούς ανθρώπους ακόμα και για να βρουν ποιο είναι το μπροστά και ποιο το πίσω μέρος του μοντέλου.
Η έμπνευση του σχεδίου έχει παρθεί από την αστρονομία και την αεροναυπηγική κάτι το οποίο φαίνεται ακόμα περισσότερο στο εσωτερικό μέρος που φιλοξενεί δύο επιβάτες, οι οποίοι αισθάνονται σαν αν είναι στο πιλοτήριο ενός αεροσκάφους, έχοντας τη δυνατότητα να βλέπουν τον ουρανό καθώς η οροφή είναι γυάλινη.
 
Από κει και πέρα αξιοσημείωτο είναι το σύστημα καθισμάτων το οποίο σηκώνεται (δείτε τις εικόνες) προκειμένου να βοηθήσει τους επιβάτες να εισέλθουν και να εξέλθουν στο αυτοκίνητο, ενώ τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον σχεδιαστή του, η Jaguar Space-Type ελέγχεται επίσης από ένα σύστημα βασισμένο στην Τεχνητή Νοημοσύνη.

Toyota
Skoda