Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Με μία ανάρτηση στο Facebook η γνωστή εταιρεία παιχνιδιών LEGO τρόλαρε την Tesla.

Ένας φίλος του αντικειμένου κατάφερε με μεμονωμένα κομμάτια από άλλα σετ να δημιουργήσει το πολυσυζητημένο pick-up.

Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του Cybertruck έχει γίνει θέμα προς συζήτηση.

H LEGO τρολάρει την Tesla

2.622 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2019)

Με μία ανάρτηση στο Facebook η γνωστή εταιρεία παιχνιδιών LEGO τρόλαρε την Tesla για τον σχεδιασμό που έχει το νέο της pick-up, Cybertruck.

Η LEGO έχει προσφέρει ουκ ολίγα σετ από κομμάτια τα οποία όταν ενωθούν δημιουργούν κάποιο διάσιμο αυτοκίνητο, ωστόσο αναφορικά με το νέο pick-up της Tesla η γνωστή εταιρεία παιχνιδιών ήταν ιδιαίτερα καυστική στοχεύοντας και αυτή στον ιδιαίτερο σχεδιασμό του Cybertruck.
 
Όπως μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου, μία ανάρτηση της LEGO στο facebook ήταν αρκετή για να τρολάρει την Tesla που πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε επίσημα το πρώτο της ηλεκτρικό pick-up με την ονομασία Cybertruck. Αν και το Tesla Cybertruck χαρακτηρίστηκε από τους ανθρώπους της μάρκας ως «Η επανάσταση των pick-up», όπως φαίνεται ο άκομψος για πολλούς σχεδιασμός που έχει είναι βασικό αρνητικό στοιχείο.
 
Εκεί πάτησε και η LEGO η οποία πόσταρε μία εικόνα που παρουσιάζει ένα ορθογώνιο τουβλάκι πάνω σε ρόδες και το συνόδευσε με την λεζάντα: «Η επανάσταση των pick-up είναι εδώ. Εγγυημένη θραύση».
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η LEGO μέχρι αυτή τη στιγμή δεν προσφέρει κάποιο επίσημο σετ για το Tesla Cybertruck, όμως ένας φίλος του αντικειμένου κατάφερε με μεμονωμένα κομμάτια από άλλα σετ να δημιουργήσει το πολυσυζητημένο pick-up.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση της LEGO πατώντας πάνω δεξιά στο «f». 


Mercedes
EPEKTASI EGGYHSHS