Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Mercedes-AMG θα συνεργαστεί στενά με την ιταλική κατασκευάστρια εταιρεία μοτοσικλετών MV Agusta, καθώς η γερμανική φίρμα προχώρησε στην αγορά 25% των μετοχών της MV Agusta.

Η Mercedes-AMG θα συνεργαστεί στενά με την ιταλική κατασκευάστρια εταιρεία μοτοσικλετών MV Agusta, καθώς η γερμανική φίρμα προχώρησε στην αγορά 25% των μετοχών της MV Agusta.

Η Mercedes-AMG αγοράζει το 25% της MV Agusta

1.614 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2014)

Επιβεβαιώθηκε από την Daimler ότι η Mercedes-AMG αγόρασε το 25% των μετοχών της ιταλικής εταιρείας μοτοσικλετών MV Agusta, με έμφαση συνεργασίας στις πωλήσεις και τη διαφήμιση.

Μετά από αρκετή φημολογία, η Daimler ανακοίνωσε επίσημα ότι η θυγατρική της εταιρεία Mercedes-AMG θα συνεργαστεί στενά με την ιταλική κατασκευάστρια εταιρεία μοτοσικλετών MV Agusta, καθώς η γερμανική φίρμα προχώρησε στην αγορά 25% των μετοχών της MV Agusta.Πιο συγκεκριμένα η νέα αυτή συνεργασία αφορά, σύμφωνα με πληροφορίες, το marketing και τις πωλήσεις των δύο εταιρειών, ενώ ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Tobias Moers δήλωσε σχετικά: «Στην MV Agusta βρήκαμε τον τέλειο δίτροχο συνεργάτη για τη Mercedes-AMG. Ο κατασκευαστής αυτός με τη μακρά ιστορία, και η Mercedes-AMG συνδέονται όχι μόνο μέσα από μια μακρόχρονη και επιτυχημένη αγωνιστική ιστορία, αλλά και από τις ίδιες αρχές και στόχους για το μέλλον -μεταφέροντας την εμπειρία της απόλυτης τελειότητας, της βέλτιστης απόδοσης και της μηχανολογικής τεχνολογίας στο δρόμο. Η συνεργασία μεταξύ των 2 εταιρειών υπογραμμίζει επίσης τη σπουδαιότητα της Mercedes-AMG ως φίρμα των sport αυτοκινήτων και των υψηλών επιδόσεων των αυτοκινήτων της Mercedes-Benz. Η συνεργασία μας αυτή μας ανοίγει την πόρτα σε ένα ευρύτερο κοινό, από οπαδούς των υψηλών επιδόσεων».Σημειωτέον ότι η τιμή αγοράς της MV Agusta δεν ανακοινώθηκε, ενώ επικυρώθηκε ότι η Mercedes-AMG θα τοποθετήσει ένα δικό της μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της MV Agusta.Σε αυτό το πλαίσιο τέλος, ο Giovanni Castiglioni, πρόεδρος και CEO της MV Agusta επεσήμανε: «Η MV Agusta και η Mercedes-AMG ως εταιρείες ταιριάζουν απόλυτα. Δυο φίρμες που συμπληρώνει η μία την άλλη, εκπροσωπώντας το design, τις υψηλές επιδόσεις και την υπεροχή. Η Mercedes-AMG θα βοηθήσει την MV Agusta να επεκταθεί ακόμα περισσότερο σε παγκόσμιο επίπεδο, και να επιταχύνει την ανάπτυξη της. Η μοναδικότητα της MV Agusta θα ενισχύσει τον ηγετικό ρόλο της Mercedes-AMG στο τμήμα των υψηλών επιδόσεων».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
TA 4 THELO PSAXNO