Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Mετά το 10ο λεπτό του βίντεο η EQS κάνει την εμφάνισή της δείχνοντας μας την πίσω όψη της.

Η Mercedes έδειξε το πίσω μέρος της EQS (+vid)

2.102 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2021)

Η Mercedes προχώρησε στην επίσημη αποκάλυψη του νέου πρωτοποριακού συστήματος ψυχαγωγίας MBUX Hyperscreen, ωστόσο η παρουσία του έμελλε να αποτελέσει και ένα ακόμα teaser της επερχόμενης ηλεκτρικής EQS!


Όπως σας έχουμε ενημερώσει η Mercedes προχώρησε στα επίσημα αποκαλυπτήρια του MBUX Hyperscreen, το οποίο συνδυάζει τρείς υπερσύγχρονες οθόνες σε όλο το μήκος του ταμπλό καθιστώντας έτσι τα αυτοκίνητα της γερμανικής φίρμας ακόμα πιο σύγχρονα. Το MBUX Hyperscreen θα προσφέρεται, αρχικά, προαιρετικά στην EQS, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό πολυτελές σεντάν που ετοιμάζει η φίρμα, το οποίο μάλιστα είδαμε έστω και φευγαλέα κατά την παρουσίαση του MBUX Hyperscreen.
 
Όπως μπορείτε να δείτε, μετά το 10ο λεπτό του βίντεο η EQS κάνει την εμφάνισή της δείχνοντας μας την πίσω όψη της. Το μεγαλύτερο μέρος του μοντέλου είναι σε σκιά, ωστόσο το πίσω ξεχωρίζει από την LED φωτιζόμενη λωρίδα που ενώνει τα φωτιστικά σώματα.
 
Όπως όλα συνηγορούν το ντεμπούτο της EQS δεν είναι μακριά. Όταν το μοντέλο κάνει την εμφάνισή του θα έχει αυτονομία στα 700 χιλιόμετρα, ενώ σε ότι αφορά τις εκδόσεις έντονες είναι οι φήμες πως η Mercedes θα λανσάρει κάποια στιγμή και μία έκδοση AMG με περισσότερους από 600 ίππους.  
Πέραν του MBUX Hyperscreen που προαναφέραμε, για μεγαλύτερη άνεση στους επιβάτες, υπάρχει ένα προαιρετικό σύστημα φιλτραρίσματος αέρα που ονομάζεται HEPA και σύμφωνα με τη μάρκα δημιουργεί την ποιότητα του αέρα στο εσωτερικό τόσο καθαρή όσο αυτή που συναντάμε μέσα σε ένα μία χειρουργική αίθουσα.
 
Κλείνοντας να θυμίσουμε πως η Mercedes θα κατασκευάσει την EQS στο εργοστάσιό της Factory 56 στη Γερμανία. Η παρουσίαση του μοντέλου αναμένεται στις αρχές του 2021 και η έναρξη των πωλήσεων στο τέλος του ίδιου έτους. 
 
 

fiat
OPEL