ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Mercedes προσπαθεί να κάνει δυναμική είσοδο στην κατηγορία των Pci-Up και οι Renault-Nissan είναι πολύτιμοι σύμμαχοί της.

Η Mercedes προσπαθεί να κάνει δυναμική είσοδο στην κατηγορία των Pci-Up και οι Renault-Nissan είναι πολύτιμοι σύμμαχοί της.

Η Mercedes στην αγκαλιά των Renault-Nissan

3.823 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2016)

Τα αφεντικά των Mercedes-Benz και Renault-Nissan είχαν μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη τύπου, κατά την οποία τόνισαν πως θέλουν να εργαστούν εντατικά και από κοινού στην ανάπτυξη των πιο... επιβατικών Pick-Up. Με αφετηρία αυτό της Mercedes.

Το αφεντικό της Mercedes-Benz, Dieter Zetsche, έδωσε μαζί με το αφεντικό των Renault-Nissan Carlos Ghosn μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη τύπου, κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου του Παρισιού, στην οποία τόνισαν, μεταξύ άλλων, το πόσο σημαντική είναι και για τις δύο πλευρές η συνεργασία τους, στον τομέα των Pick-Up μοντέλων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Συγκεκριμένα, ο κύριος Zetsche δήλωσε πως "η Nissan έχει 80 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή των Pick-Up και εμείς βασιζόμαστε επάνω σε αυτή την εμπειρία. Η συγκεκριμένη κατηγορία δεν βρίσκεται απλώς σε φάση ανάπτυξης, στην απαρχή της μετάλαξής της. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν για Pick-Up τα οποία παραπέμπουν σε επιβατικά. Εμείς θα είμαστε οι ηγέτες αυτής της μετάλαξης".
 
Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι δύο πλευρές συνεργάζονται και στην παραγωγή των smart και Renault Twingo. Σε συγκεκριμένη ερώτηση μάλιστα, σχετικά με το αν και κατά πόσο οι δύο εταιρείες θα διευρύνουν τη συνεργασία τους, ο Ghoshn απάντησε πως "θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε όπου έχει νόημα η συνεργασία μας".

Με τον Zetsche να συμπληρώνει, όσον αφορά τις ανησυχίες σχετικά με το πόσο... Mercedes θα είναι το νέο pick up της μάρκας, λέγοντας πως "εκτός από την εμφάνιση στο αμάξωμα και το εσωτερικό, το Pick-Up της Mercedes θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας Mercedes-Benz, στον τομέα της άνεσης και της ασφάλειας.".

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
OPEL