Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Με δύο αμιγώς ηλεκτρικά αγωνιστικά  αγωνιστικά MiEV Evolution III θα συμμετέχει η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) στο Pikes Peak (23 – 29 Ιουνίου).
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με δύο αμιγώς ηλεκτρικά αγωνιστικά αγωνιστικά MiEV Evolution III θα συμμετέχει η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) στο Pikes Peak (23 – 29 Ιουνίου).

H Mitsubishi Motors στo Pikes Peak

2.892 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2014)

Με δύο αμιγώς ηλεκτρικά αγωνιστικά αγωνιστικά MiEV Evolution III θα συμμετέχει η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) στο Pikes Peak (23 – 29 Ιουνίου).

Η MMC έχει αγωνιστεί δύο φορές μέχρι τώρα στην Κατηγορία Ηλεκτρικών Οχημάτων - 2012 και 2013 - και φέτος, με το MiEV Evolution III, ευελπιστεί να πάρει την πρώτη της νίκη, αυτή τη φορά στη νέα τροποποιημένη ηλεκτρική κατηγορία Electric Modified Division.Το αγωνιστικό MiEV Evolution III είναι μία βελτιωμένη και εξελιγμένη έκδοση του περσινού MiEV Evolution II. Τα βασικά εξαρτήματα όπως η μπαταρία υψηλής χωρητικότητας, ο ηλεκτροκινητήρας υψηλής ισχύος και το ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης (4WD) με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες παραμένουν, βελτιωμένα όμως, ώστε να παρέχουν καλύτερες επιδόσεις και κράτημα στις στροφές. Η συνολική ισχύς των τεσσάρων ηλεκτροκινητήρων έχει αυξηθεί από 400 kW σε 450 kW, ενώ τα ελαστικά αναβαθμίστηκαν από 260/650-18 σε 330/680-18 για καλύτερη μεταφορά της πρόσθετης ισχύος στο δρόμο. Ανάλογα, η αεροδυναμική πίεση έχει αυξηθεί μέσω την νέας σχεδίασης αμαξώματος από ανθρακονήματα, της βελτιστοποιημένης αεροτομής και άλλων λεπτομερών ρυθμίσεων στην αεροδυναμική σήραγγα.Διεθνής Ανάβαση Pikes Peak Η Διεθνής Ανάβαση Pikes Peak που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Κολοράντο των ΗΠΑ, είναι ένας αγώνας για αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Εμφανίστηκε στο αγωνιστικό ημερολόγιο για πρώτη φορά το 1916 και φέτος γιορτάζει την 92ή επέτειό της. Η ανάβαση ξεκινά από υψόμετρο 2.862 m και οδηγεί τους αγωνιζόμενους σε μία συναρπαστική διαδρομή 20 km που μετά από 156 στροφές τερματίζει στην κορυφή του Pikes Peak σε ύψος 4.301.
Με υψομετρική διαφορά 1.439 m, η ατμοσφαιρική πίεση, η θερμοκρασία και λοιπές συνθήκες διαφέρουν σημαντικά από την εκκίνηση μέχρι τον τερματισμό. Φέτος, η αγωνιστική εβδομάδα ξεκινά με την Εγγραφή και τον Τεχνικό Έλεγχο τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, ακολουθεί την άλλη μέρα η δοκιμή PPHIC Sanctioned Practice και στη συνέχεια τρεις ημέρες ελεύθερων και κατατακτήριων δοκιμών (25 – 27 Ιουνίου). 
Για τις ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές, η διαδρομή χωρίζεται σε τρία τμήματα – Κάτω, Μεσαίο και Πάνω – στο καθένα από τα οποία τρέχει μία διαφορετική κατηγορία (division) κατά τη διάρκεια του τριημέρου.Οι δοκιμές του Κάτω τμήματος θεωρούνται κατατακτήριες και οι χρόνοι που καταγράφονται κρίνουν τη σειρά εκκίνησης σε κάθε κατηγορία την ημέρα του Αγώνα που είναι η 29η Ιουνίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr