Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Η Mitsubishi θέλει να φέρει το Hollywood στην Ελλάδα

2.769 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2020)

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη με την Mitsubishi Motors υποστήριξε μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία, η οποία σκοπεύει να προσελκύσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Hollywood για την Ελλάδα.


Αυτή η πρωτοβουλία ξεκίνησε από την φιλοξενία διεθνών αστέρων και παραγωγών του Hollywood στην Ελλάδα με την προοπτική ενίσχυσης της κινηματογραφικής βιομηχανίας στη χώρα μας. Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη ως Senior Partner, με την Mitsubishi Motors, υποστήριξαν ένθερμα αυτή την κίνηση παρέχοντας τα αυτοκίνητα με τα οποία μετακινήθηκαν οι αστέρες και οι παραγωγοί του Hollywood καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα. Τα SUV της Mitsubishi, Outlander Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) και Eclipse Cross καθώς και το pick-up L200 ήταν ο στόλος που εξυπηρέτησε τους διάσημους καλεσμένους και τους συνεργάτες τους στις μετακινήσεις τους.

Στο διάστημα 10-15 Μαρτίου 2020, με κοινή πρωτοβουλία του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Πέτρου Δούκα και της κας Ρόης Δανάλη-Αποστολοπούλου, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Λεωνίδα στην ταινία «300», κ. Gerard Butler, ήρθε στην Ελλάδα και επισκέφθηκε τη Σπάρτη μαζί με τους σπουδαίους παραγωγούς του αμερικανικού κινηματογράφου Gianni Nunnari (300, Immortals, 300: Rise of an Empire, Alexander, the Departed, Shutter Island, Se7en), και Alan Siegel (Law Abiding Citizen, Olympus has Fallen, Hunter Killer). Μαζί τους και ο σπαρτιατικής καταγωγής ηθοποιός Billy Zane (Titanic, Cleopatra, Back to the Future), καθώς και μία ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών της Αμερικάνικης κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Κατά την παραμονή τους στην Αθήνα επισκέφθηκαν τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και ξεναγήθηκαν παρόντος του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη. Η συγκεκριμένη δράση, πέραν του υψηλού συμβολισμού και της διεθνούς της εμβέλειάς της, αποτέλεσε και μία σημαντική ευκαιρία προβολής της Ελλάδας. Κλείνοντας, να σημειώσουμε πως η εν λόγω επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαρτίου, πριν το ξέσπασμα της πανδημίας.

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
Leasing