Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Nissan έχει ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στην επιστροφή του Silvia!

 Σχολιάστε 
1.956 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2024)
Η Nissan έχει ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στην επιστροφή του Silvia!

- «Το πρότζεκτ είναι ακόμα στα σπάργανα», είπε κορυφαίο στέλεχος της Nissan.
- Στόχος να είναι στις αγορές έως το τέλος της 10ετίας.
- Υβριδικό ή ηλεκτρικό, αλλά σίγουρα ηλεκτροκίνητο.
- Θα είναι το τρίτο σπορ μοντέλο της Nissan μαζί με τα Ζ και GT-R.

Από την σκέψη στην πράξη περνάει η Nissan για την επιστροφή του Silvia

Από τη σκέψη στην πράξη φαίνεται πως περνάει η αναβίωση του Silvia από τη Nissan. Με δηλώσεις του σε αυστραλιανά Μέσα ο αντιπρόεδρος της μάρκας για την παγκόσμια στρατηγική προϊόντων, Ivan Espinosa, δήλωσε ότι το πρότζεκτ είναι στα... σπάργανα! Αυτή η δήλωση ωστόσο αρκούσε για την επιβεβαίωση πως οι Ιάπωνες έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν πάνω στην έλευση του μοντέλου. Η νέα δήλωση έρχεται ως συνέχεια στις δηλώσεις που ο ίδιος είχε κάνει πριν από λίγους μήνες, όταν και είχε αποκαλύψει τις σκέψεις που υπήρχαν για την επιστροφή του σπορ μοντέλου.

«Το πρότζεκτ είναι ακόμα στα σπάργανα», είπε κορυφαίο στέλεχος της Nissan

«Κάναμε μερικές πολύ πρώιμες ασκήσεις για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η αρχιτεκτονική», είπε ο Espinosa μιλώντας σε αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης στο ¶μπου Ντάμπι. Από κει και πέρα, ανέφερε ότι το έργο είναι ακόμα στα σπάργανα, ενώ σημείωσε πως το νέο σπορ αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί με γνώμονα την ηλεκτροκίνηση, χωρίς να διευκρινίσει εάν θα είναι υβριδικό ή αμιγώς ηλεκτρικό.

Θα είναι το τρίτο σπορ μοντέλο της Nissan μαζί με τα Ζ και GT-R

Θυμίζουμε πως στις σκέψεις της Nissan είναι το νέο σπορ μοντέλο, που πιθανότατα θα επαναφέρει την ιστορική ονομασία, Silvia θα τοποθετηθεί  μεταξύ του Z και του GT-R!  Ως εκ τούτου δεν αποκλείεται η ισχύς του να κυμαίνεται ανάμεσα στους 420 ίππους του Nissan Z και τους 560 ίππους του GT-R. Κλείνοντας, όταν ρωτήθηκε για το χρονοδιάγραμμα του νέου μοντέλου, ο Espinosa είπε ότι «θα ήθελε να δει κάτι πριν από το τέλος της δεκαετίας».
 
Πλέον, μένει να φανεί πόσο γρήγορα θα τρέξει το πρότζεκτ της επιστροφής του Silvia, αλλά και να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να έχουμε μία πιο καλή εικόνα για την ταυτότητα του νέου μοντέλου.

Autotriti.gr
Autotriti.gr