Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

O Carlos Ghosn πραγματοποίησε τουλάχιστον πέντε δημόσιες ομιλίες στους φοιτητές του εν λόγω πανεπιστημίου τρεις από τις οποίες έλαβαν χώρα το 2007, το 2010 και το 2014.

Η Nissan «σπούδασε» τα παιδιά του Ghosn

1.413 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2019)

Τελειωμό δεν έχουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται όσο διερευνάται από τις αρχές η υπόθεση απάτης του πρώην ισχυρού άντρα της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, Carlos Ghosn.

Τελευταίο νέο το οποίο έρχεται να προστεθεί στα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής είναι πως η Nissan έχει καταβάλει τα δίδακτρα για τα τέσσερα παιδιά του Ghosn όταν εκείνα φοιτούσαν στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ από το 2004 έως το 2015.
 
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ξένα μέσα, αυτό το ασυνήθιστο πλεονέκτημα ήταν μέρος της σύμβασης του Carlos Ghosn με τη Nissan από το 1999, όταν για πρώτη φορά είχε προσληφθεί ως Διευθύνων Σύμβουλος του Ιάπωνα κατασκευαστή οχημάτων. Μάλιστα λέγεται πως το κόστος όλων των διδάκτρων ανέρχεται περίπου στις 535.000 ευρώ.
 
Η Nissan αρνήθηκε να σχολιάσει, καθώς και ο δικηγόρος του Ghosn στο Παρίσι. Αν όμως είναι αλήθεια η καταβολή των διδάκτρων μέσω της Nissan έρχεται να προστεθεί σε ένα μακρύ κατάλογο έξτρα προμηθειών που είχε ο Ghosn, όντας επικεφαλής της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια που τα παιδιά του Carlos Ghosn σπούδαζαν στο Στάνφορντ, εκείνος πραγματοποίησε τουλάχιστον πέντε δημόσιες ομιλίες στους φοιτητές του εν λόγω πανεπιστημίου τρεις από τις οποίες έλαβαν χώρα το 2007, το 2010 και το 2014.  

Hyundai
PEUGEOT