Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Στην πιο ισχυρή της μορφή η Novitec προσφέρει στη Ferrari F8 Tributo 802 ίππους και 898 Nm ροπής

Η Novitec έδωσε 802 άλογα στη Ferrari F8 Tributo

2.090 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2021)

Η Ferrari F8 Tributo είναι ήδη αρκετά γρήγορη και κομψή, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τη Novitec να προσπαθήσει να τη βελτιώσει. Δείτε τι κατάφερε.


Κάνοντας την αρχή από τον κινητήρα, η βελτιωτική εταιρεία προσφέρει διάφορα πακέτα απόδοσης,  ανεβάζοντας την ισχύ του V8 twin-turbo 3,9 λίτρων κινητήρα, που εργοστασιακά προσφέρει 720 ίππους και 770 Nm ροπής. Στην πιο ισχυρή της επιλογή η Novitec προσφέρει στη Ferrari F8 Tributo 802 ίππους και 898 Nm ροπής και έτσι το μοντέλο αποκτά την ικανότητα να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 340 χλμ./ώρα.
 
Από κει και πέρα, όπως αναφέρει η Novitec προσφέρει μια ποικιλία συστημάτων εξάτμισης που περιγράφονται ως «επένδυση σε περισσότερη οδηγική απόλαυση». Μέσα σε αυτά περιλαμβάνεται και ένα σπορ σύστημα εξάτμισης Inconel, το οποίο ενισχύει και την βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης.
 
Μιλώντας για εμφάνιση, οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν ένα μπροστινό σπλίτερ από ίνες άνθρακα καθώς άλλα ανθρακονημάτινα στοιχεία για το καπό. Το μοντέλο μπορεί επίσης να εξοπλιστεί από πλευρικές ποδιές και μία μεγάλη αεροτομή η οποία, σύμφωνα με τη βελτιωτική εταιρεία αυξάνει σημαντικά την κάθετη δύναμη. Τέλος διαθέσιμος είναι και ένας αεροδυναμικός διαχύτης αλλά και μια ποικιλία διαφορετικών τροχών.
 
Τέλος η Ferrari F8 Tributo μπορεί να εξοπλιστεί με νέα σπορ ελατήρια που θα μειώσουν την απόσταση από το έδαφος κατά 35 χιλιοστά, ενώ η καμπίνα μπορεί να καλυφθεί εξολοκλήρου από δέρμα και Alcantara.

Toyota
KIA VANS IAA