Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Carlos Tavares, επικεφαλής του Group PSA.

Ο Carlos Tavares, επικεφαλής του Group PSA.

Η Opel θα μείνει γερμανική

3.348 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2017)

Τοποθέτηση στο μεγάλο ζήτημα περί της πώλησης της Opel στο Group PSA έκανε και ο επικεφαλής του τελευταίου, Carlos Tavares και δείτε τι δήλωσε.

Οι ειδήσεις σχετικά με το μεγάλο θέμα πιθανής πώλησης της Opel συνεχίζονται. Αυτή τη φορά τον λόγο πήρε ο Carlos Tavares, επικεφαλής του Group PSA, πιθανού αγοραστή της Opel.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ο Tavares δεν προέβη σε καμία αποκάλυψη για το τι θα γίνει τελικά, αλλά ανακοίνωσε ότι «σκοπεύει να διατηρήσει την Opel γερμανική, σε περίπτωση που η συμφωνία γίνει». Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία θα συνεχίσει την παραγωγή της στην Γερμανία, σε πλήρη συμφωνία με τον γερμανικό εργασιακό νόμο, ενώ μάλιστα ο Tavares είπε ότι δεν θα κάνει αλλαγές στην διοίκηση της Opel, σε περίπτωση που την αγοράσει το PSA.

Ο επικεφαλής του PSA έχει στην ατζέντα του συναντήσεις με την καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ αλλά και τους Γερμανούς μετόχους της Opel, χωρίς να ανακοινώνονται ημερομηνίες. Αν η πώληση τελικά γίνει, η GM ευελπιστεί στον να δώσει στην Opel την ευκαιρία για ανάπτυξη και καλύτερη ασφάλεια θέσεων εργασίας σε βάθος χρόνου. Περιμένουμε και περισσότερες πληροφορίες.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
NISSAN