Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Pogea Racing δίνει στη Ferrari Purosangue νέα εμφάνιση & 820 ίππους
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Pogea Racing δίνει στη Ferrari Purosangue νέα εμφάνιση & 820 ίππους

3.305 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2023)

- Το τελευταίο δημιούργημα της Pogea Racing.
- Αγριεμένο εξωτερικό με τετραπλή εξάτμιση.
- Από τους 725 στους 820 ίππους.

Το τελευταίο δημιούργημα της Pogea Racing

Ο βελτιωτικός οίκος Pogea Racing πήρε στα χέρια του μία Ferrari Purosangue και αφού της έδωσε ένα πιο άγριο παρουσιαστικό με τετραπλή εξάτμιση, στη συνέχεια αναβάθμισε τον V12 κινητήρα με σκοπό να προσφέρει πλέον 820 ίππους!

Αγριεμένο εξωτερικό με τετραπλή εξάτμιση

Κάνοντας την αρχή από το εξωτερικό μέρος, η Pogea Racing εξοπλίζει την Purosangue με τροχούς 23 ιντσών εμπρός και 24 ιντσών πίσω, οι οποίοι στεγάζονται κάτω από τα διογκωμένα φτερά, που φιγουράρουν στις τέσσερις γωνίες. Από κει και πέρα, ο βελτιωτικός οίκος αναφέρει πως έχει κάνει έντονη χρήση ανθρακονημάτων για τα πρόσθετα κομμάτια του αμαξώματος. Στο πίσω μέρος οι κεντρικά τοποθετημένες τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης πλαισιώνονται από έναν πιο επιθετικό διαχύτη, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τη... θερμοκρασία.

Από τους 725 στους 820 ίππους

Εκτός από το τομέα της εμφάνισης, η Ferrari Purosangue έρχεται και πιο... καυτή από την πλευρά των επιδόσεων, έστω και αν δεν αναφέρει λεπτομέρειες. Η Pogea Racing λέει ότι εργάστηκε πάνω στον V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 6,5 λίτρων, ο οποίος πλέον είναι σε θέση να προσφέρει 820 ίππους. Θυμίζουμε πως εργοστασιακά η Ferrari Purosangue έρχεται με 725 άλογα. Η ροπή δεν αναφέρεται, αλλά μπορεί κανείς να υποθέσει ότι είναι υψηλότερη από τα 716 Nm που αναφέρει η Ferrari. 

Επικεντρώνεται στα ιταλικά αυτοκίνητα η Pogea Racing

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την Pogea Racing, ο γερμανικός οίκος βελτιστοποίησης ειδικεύεται στην τροποποίηση μοντέλων Alfa Romeo και Abarth, αλλά περιστασιακά καταπιάνεται και σε Ferrari.

Toyota
SEAT XENOIASTOI