Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Porsche γιορτάζει τα 70 χρόνια παραγωγής σπορ αυτοκινήτων.

Η Porsche μέσα στα εκθέματα παρουσιάζει τα πάντα, ξεκινώντας από την 356 roadster και καταλήγει στο νέο πρωτότυπο της Mission E.

Η Porsche γιορτάζει με σούπερ έκθεση

1.629 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2018)

Η Porsche γιορτάζει τα 70 χρόνια παραγωγής σπορ αυτοκινήτων και για αυτό το λόγο προσφέρει προς θέαση και τέρψιν των οπαδών της μάρκας αλλά και του αυτοκινήτου, μια πλούσια συλλογή.

Η συλλογή αυτή βρίσκεται στο Βερολίνο και όχι σε κάποια από τις συνήθεις «ύποπτες» πόλεις όπως, της Στουτγκάρδης όπου εδρεύει το μουσείο της εταιρείας, αλλά και του Wolfsburg όπου βρίσκεται το Autostadt του Ομίλου Volkswagen, καθώς στην πρωτεύουσα της Γερμανίας η φίρμα έλαβε για πρώτη φορά την άδεια να κατασκευάσει την αρχική 356 πριν από 70 χρόνια.
 
Η Porsche μέσα στα εκθέματα παρουσιάζει τα πάντα, ξεκινώντας από την 356 roadster και καταλήγει στο νέο πρωτότυπο της Mission E. Η εκατομμυριοστή 911 δίνει επίσης το παρόν, όπως και η 917/20 «Pink Pig» που συμμετείχε στο Le Mans , αλλά και η νέα Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo.
«Το μήνυμα της έκθεσής μας είναι το εξής: Το πνεύμα της καινοτομίας, που εδώ και 70 χρόνια έχει καταστήσει την Porsche έναν από τους πιο κερδοφόρους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο, θα συνεχίσει να οδηγεί τη μάρκα και στο μέλλον», δήλωσε ο Achim Stejskal, διευθυντής του μουσείου της Porsche.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η έκθεση είναι ανοιχτή καθΆ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ., και η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ η φίρμα έχει προγραμματίσει και μία ακόμα έκθεση στο μουσείο του Zuffenhausen.

Toyota
KIA