Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Η ονομασία του πακέτου είναι Supra GT 450.

H Supra της Manhart

1.798 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2020)

Αν και ο γερμανικός οίκος της Manhart ειδικεύεται στην βελτίωση γερμανικών μοντέλων, τελικά δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην Supra νέας γενιάς.

Το βελτιωτικό της πακέτο για την Τοyota Supra παρουσίασε ο οίκος Manhart προσφέροντας στο ιαπωνικό sportscar περισσότερη ισχύ και αναβαθμίζοντας την ήδη πολύ εντυπωσιακή του εμφάνιση.

Η ονομασία του πακέτου είναι Supra GT 450, μιας και η ισχύς του μοντέλου έχει αυξηθεί από τα 340 άλογα στους 450 ίππους, με την ροπή επίσης να φτάνει πλέον τα 650 Νm από τα 500 που αποδίδει σε εργοστασιακή μορφή. Κάτω από το καπό βρίσκεται φυσικά ο ίδιος 6κύλινδρος σε σειρά υπερτροφοδοτούμενος κινητήρα των 3,0 λίτρων, ωστόσο η Manhart του προσέφερε νέο λογισμικό στον εγκέφαλό του και πολλά ακόμη καλούδια.

Η Manhart φρόντισε επίσης και την εμφάνιση της νέας Supra προχωρώντας στην μείωση της απόστασης του αυτοκινήτου από το έδαφος χάρη σε ελατήρια της H&R και coilover ΚW Variant 3 και την διακόσμησή του με κόκκινες λεπτομέρειες και λωρίδες κατά μήκος του αμαξώματός της. Ζάντες Concave One 20 ιντσών με τρία διαφορετικά φινιρίσματα γίνονται επίσης διαθέσιμες. Ακόμα, δίνεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να απενεργοποιήσουν το σύστημα start/stop αλλά και τον τεχνητό ήχο από την εξάτμιση που έρχεται στην καμπίνα.

Τιμές δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.
 

Mercedes
Autotriti.gr