Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Tesla να κατέπληξε τον χώρο της αυτοκίνησης με την ταυτόχρονη παρουσίαση της πλήρως ηλεκτρικής νταλίκας και του δεύτερης γενιάς Roadster.

«H Τesla θα πτωχεύσει πριν το 2019»!

3.125 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2017)

Δεν κρατήθηκε ο πρώην αντιπρόεδρος της General Motors, κ. Bob Lutz όταν του ζήτησαν να σχολιάσει την πορεία της Τesla. Δείτε τι ακριβώς είπε.

Μπορεί η Tesla να κατέπληξε τον χώρο της αυτοκίνησης με την ταυτόχρονη παρουσίαση της πλήρως ηλεκτρικής νταλίκας και του δεύτερης γενιάς Roadster αλλά όπως φαίνεται συνεχίζουν να υπάρχουν φωνές που αμφισβητούν τα όσα καινοτόμα παρουσιάζει η αμερικάνικη μάρκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην αντιπρόεδρος της General Motors Bob Lutz δήλωσε λίγο μετά την εκδήλωση, όπου παρουσιάστηκαν τα δύο νέα μοντέλα ότι: « Η εταιρεία αυτή θα πτωχεύσει. Έτσι όπως πηγαίνει δεν θα υπάρχει μέχρι το 2019».
 
Ο Lutz τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι τα λειτουργικά κόστη της Tesla είναι τεράστια, η παραγωγή της είναι μη αποδοτική, δεν έχει αρκετά μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων ενώ αναφέρει ότι η Τesla δεν κάνει κάτι που δεν μπορούν να κάνουν οι άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες « Η Τesla δεν έχει την μαγική συνταγή. Χρησιμοποιούν τις ίδιες μπαταρίες λιθίου όπως όλοι».

Από την άλλη πλευρά, ο Bob Lutz πιστεύει ότι η GM είναι αυτή που έχει το προβάδισμα στο τομέα της ηλεκτροκίνησης ενώ αναφέρει ότι η Tesla θα χρειαστεί σύντομα πολλές επενδύσεις για να συνεχίσουν να κρατούνται οι μέτοχοι ευχαριστημένοι και ότι ο Musk θα πρέπει να συγκεντρωθεί στην παραγωγή αυτοκινήτων. Τα ακριβή του λόγια ήταν:« Παίρνω e-mail που με ρωτούν γιατί ασκώ κριτική στον Elon Musk επειδή προσπαθεί να σώσει τον πλανήτη. Μπορεί να θέλει να το κάνει αλλά την ίδια στιγμή δεν κάνει καλή διαχείριση της εταιρείας του. Με την Tesla δεν ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα.»
 

TI YOKOHAMA AGORAZO
Fia