Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Toyota Supra Α90 που τιμά τον Paul Walker

2.752 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2021)

Η Supra A90 έχει αεροτομή εμπνευσμένη από την προηγούμενη γενιά και ζάντες BBS LM, όπως αυτές που οδηγούσε ο Brian O'Connor στις τελευταίες σκηνές του Furious 7.

Η εταιρεία Tom's Racing και το ιαπωνικό περιοδικό Safari συνεργάστηκαν για να σχεδιάσουν μια μοναδική Toyota Supra ως φόρος τιμής στον ηθοποιό Paul Walker, o oποίος έγινε γνωστός για την συμμετοχή του στις ταινίες Fast and Furious.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Με έμπνευση από την Supra A80
O Walker είναι μεγάλος θαυμαστής της A80 Supra και μάλιστα είχε κάμποσα τέτοια αυτοκίνητα στην κατοχή του, συμπεριλαμβανομένου και ενός σε άσπρο χρώμα. Γνωρίζοντας αυτό το πράγμα, η Tom's Racing και το περιοδικό Safari αποφάσισαν να βάψουν το εξωτερικό αυτής της A90 Supra σε ματ άσπρο χρώμα. Το αυτοκίνητο έχει επίσης εξοπλιστεί με μοναδική πίσω αεροτομή που είναι εμπνευσμένη από αυτή που ήταν πάνω στην A80 Supra και οι ζάντες είναι BBS LM με μέγεθος 20 ίντσες, όπως αυτές που είχε η άσπρη Supra που οδηγούσε ο Brian O'Connor στις τελευταίες σκηνές του Furious 7.

Mε 420 άλογα και ανάρτηση coilover
H Tom's Racing προχώρησε σε αναβαθμίσεις στο 6κύλινδρο τουρμπάτο μοτέρ χωρητικότητας 3,0 λίτρων της Supra, ανεβάζοντας την ισχύ του στα 420 άλογα, ενώ επίσης η Supra έχει εξοπλιστεί με προσαρμοζόμενη ανάρτηση coilover ΚW V3. Στο εσωτερικό, η εταιρεία λέγεται ότι έχει πραγματοποιήσει αλλαγές, ωστόσο, μέχρι αυτή την στιγμή, δεν υπάρχουν φωτογραφίες. 

100.000 ευρώ το ένα
Η Τοm's Racing σχεδιάζει να κατασκευάσει μόνο τρία τέτοια αυτοκίνητα με την τιμή για το καθένα να φτάνει τα 1.297.000 γιεν ή τα 100.000 ευρώ. Οι αιτήσεις για την απόκτηση ενός αυτοκινήτου αρχίσουν στις 31 Οκτωβρίου.

Με πολλά στοιχεία από την προηγούμενη γενιά
Η Supra A90 έχει αεροτομή εμπνευσμένη από την Α80 και ζάντες BBS LM, όπως αυτές που οδηγούσε ο Brian O'Connor στις τελευταίες σκηνές του Furious 7.
Πώς σας φαίνεται η αεροτομή και οι ζάντες; Ταιριάζουν;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
KIA VANS IAA