Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Toyota κατασκεύασε τουρμπάτο GR86!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Toyota κατασκεύασε τουρμπάτο GR86!

2.412 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2022)

Ένα GR86 με υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ έχει κατασκευάσει η Toyota, ωστόσο το μοντέλο δεν προορίζεται για τις αγορές προς το παρών!

Έγινε τουρμπάτο το GR86

Το νέο GR86 έκανε την εμφάνισή του πέρυσι με έναν μεγαλύτερο ατμοσφαιρικό κινητήρα που φέρνει ελαφρώς περισσότερη ισχύ. Ωστόσο η Toyota δεν έμεινε εκεί καθώς προχώρησε και στην κατασκευή και μίας νέας έκδοσης. Σε αυτή οι Ιάπωνες μηχανικοί εγκατέστησαν αντί για ατμοσφαιρικό, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, όμως για αυτούς που θα βιαστούν να χαρούν πρέπει να πούμε πως σε πρώτη φάση το μοντέλο δεν θα διατεθεί στις αγορές!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με το μοτέρ των GR Yaris και GR Corolla

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν Μέσα του εξωτερικού το τουρμπάτο GR86 έχει λάβει συγκεκριμένα τον τρικύλινδρο κινητήρα 1,6 λίτρων που συναντάμε στα hot hatch, GR Yaris και GR Corolla. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως το μοντέλο αυτό κατασκευάστηκε αρχικά ως βάση δοκιμής για την περαιτέρω ανάπτυξη συνθετικών «πράσινων» καυσίμων.

«Δεν υπάρχουν σχέδια παραγωγής αυτή τη στιγμή»

Ερωτηθείς για την πιθανότητα παραγωγής ενός GR86 με υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ, ο αρχιμηχανικός της Gazoo Racing, Naoyuki Sakamoto, απάντησε: «Ναι, σκεφτόμαστε για το μέλλον τη δυνατότητα αυτή, αλλά δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια αυτή τη στιγμή. Προς το παρόν, το χρησιμοποιούμε απλώς για την ανάπτυξη καυσίμων με ουδέτερο άνθρακα».

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS