ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η VW πιστεύει στα ηλεκτρικά αλλά θα πουλάει θερμικά όσο υπάρχει ζήτηση

(18/10/2024)
Η VW ακόμα πιστεύει σε ένα ηλεκτροκίνητο μέλλον

Η VW ακόμα πιστεύει σε ένα ηλεκτροκίνητο μέλλον

- Φαίνεται να προτιμούν τα θερμικά οι αγοραστές, δηλώνει η VW
- Η VW θεωρεί πως το μέλλον ανήκει στα ηλεκτρικά
- Τα επόμενα ηλεκτρικά της VW θα μοιάζουν με τα μοντέλα εσωτερικής καύσης

Φαίνεται να προτιμούν τα θερμικά οι αγοραστές, δηλώνει η VW

Η Volkswagen μπορεί να πιστεύει ακόμα σε ένα μέλλον ηλεκτροκίνησης, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμη να αφήσει πίσω της τα μοντέλα με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Σύμφωνα μάλιστα με τον υπεύθυνο πωλήσεων της μάρκας, κ. Martin Sander, η VW θα συνεχίσει να πουλάει μοντέλα με θερμικούς κινητήρες, για όσο υπάρχει ζήτηση ακόμα στην αγορά. Ακόμα, τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να βάλει ημερομηνία λήξης στην παραγωγή μοντέλων με θερμικούς κινητήρες, αφού οι αγοραστές φαίνεται να τα προτιμούν.

Η VW θεωρεί πως το μέλλον ανήκει στα ηλεκτρικά

Σε συνέντευξη του ο υπεύθυνος πωλήσεων της μάρκας, δήλωσε ότι η VW περιμένει την βοήθεια από τις κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, να προωθηθεί η ηλεκτροκίνηση. Σύμφωνα μάλιστα με τον Sander, οι κατασκευαστές ήδη έκαναν τη δουλειά τους, επενδύοντας δισεκατομμύρια ευρώ στην εξέλιξη και την παραγωγή των ηλεκτροκίνητων και για αυτό κάλεσε τις κυβερνήσεις να πάρουν τη σκυτάλη.

Τα επόμενα ηλεκτρικά της VW θα μοιάζουν με τα μοντέλα εσωτερικής καύσης

Η VW θα αλλάξει την φιλοσοφία της όσον αφορά την σχεδίαση των επόμενων ηλεκτρικών μοντέλων της, αφού αναμένεται υιοθετήσουν την σχεδιαστική γλώσσα αυτών με κινητήρες βενζίνης ή diesel. Μάλιστα, πληροφορίες λένε, ότι το νέο ID.2, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάιο θα μοιάζει περισσότερο με τα μοντέλα που φορούν θερμικούς κινητήρες.

Toyota
JEEP